Badweg 2, 8899 BV  Vlieland, Nederland (Kamers: 32)

Doniastate ligt op Vlieland, één van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en is een klein comfortabel hotel. Het hotel ligt in het bos en tussen de duinen, net buiten het dorp. Het hotel beschikt over een solarium en een beauty center. Ook kun je in het gehele hotel gebruik maken van gratis WiFi.

De kamers van Doniastate zijn voorzien van een televisie, gratis WiFi en een badkamer met douche, toilet en föhn. Vanaf je balkon of terras kijk je uit over de duinen en het bos.

Vanuit Doniastate ben je binnen vijf minuten in het dorpscentrum van Vlieland en binnen 10 minuten op het strand. Hier kun je eindeloos wandelen langs de vloedlijn. Vlieland bestaat voornamelijk uit duinen, strand en veel bos en is hierdoor een paradijs voor natuurliefhebbers. Op dit autovrije eiland zul je helemaal tot rust komen en genieten van de ruimte en de schone lucht.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 32 kamers
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Actief & Wellness

 • Beauty center
 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • WiFi

Belangrijk

 • Bagagevervoer; Wanneer u aankomt op Vlieland kunt u uw bagage meegeven aan Bagageservice Vlieland. Zij brengen vervolgens uw koffers en/of tassen naar het hotel voor u. Dit betreft een kosteloze service.
 • Fietsverhuur; Via het hotel kunt u fietsen reserveren. Wanneer u fietsen wilt reserveren kunt u dit via de mail kenbaar maken aan het hotel. Indien u aangeeft fietsen te willen huren, ontvangt u via de mail uw fietsvoucher. Bij aankomst op Vlieland kunt u met uw voucher de fietsen ophalen bij Fietsverhuur Jan van Vlieland. Zij bevinden zich tegenover de veerbootterminal.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om je te verwelkomen in het hotel verzoeken wij minimaal één dag van tevoren de verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.
 • Schoonheidssalon; In Hotel DoniaState bevindt zich Schoonheidssalon ‘Eilandparel’. Wilt u zich laten verwennen in de salon? Neemt u dan een kijkje op; www.eilandparel.nl. Wij raden u aan vooraf een reservering te maken.
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.
 • Voor informatie en boeken van bootticket van Harlingen naar Vlieland kijk op www.rederij-doeksen.nl of bel 0900-3635736 (€0,70 per gesprek). Belangrijk om te weten: reserveer vooraf om zeker te zijn van een plaats aan boord. Let op: Vlieland is AUTOVRIJ.

Locatie

We hebben 3 aanbiedingen beschikbaar voor donderdag 4 november

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 103,10
excl. toesl. €9,90 per reservering
3 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 309,30
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 113,10
excl. toesl. €9,90 per reservering
8.2
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.4
- Stel (50+) -

"In dit Hotel denkt het balie personeel met je mee, in allerlei opzichten. Dat verdiend al een extra ster, gewoon zeer goed geholpen, we hebben in ons leven veel hotels bezocht, maar dit is van uitzonderlijke klasse. mvg, B Bakker"

8.4
- Stel (50+) -

"Al voordat uk ondekt had dat mijn oplader was blijven liggen had ik al een mailtje ontvangen! Heel a"

8.1
- Gezelschap vrienden/familie -

"Geen klachten het was prima geregeld gaan hier vaker naar toe. Wel boeken we dan rechtstreeks dat is namelijk goedkoper."

Tip: Er is een overvloed aan wandelroutes prachtige natuur. Aanrader voor het eten is hotel/restaurant Flielant

8.2
- Stel (50+) -

"zeergastvrij.!"

Tip: Nee ze geven daar heel goede adviezen omtrent restaurants en meer.