Fletcher Hotel Valkenburg

Bosstraat 2 -6, 6301 HM  Valkenburg Lb, Nederland (Kamers: 33)

vanaf
Fletcher Hotel Valkenburg ligt in het centrum van Valkenburg, op loopafstand van het station. In het gehele hotel kun je gratis gebruik maken van WiFi. Het ontbijt kun je in het restaurant gebruiken, wanneer je wilt dineren dan kun je terecht in Fletcher Hotel-Restaurant de Brughoeve. Dit hotel ligt op loopafstand van Fletcher Hotel Valkenburg.

De kamers van Fletcher Hotel Valkenburg zijn voorzien van boxspring bedden, televisie, telefoon, gratis WiFi en badkamer met douche en toilet.

Op 15 wandelminuten van Fletcher Hotel Valkenburg ligt het gemoedelijke en levendige centrum van Valkenburg. Hier vind je vele terrasjes en winkels. Valkenburg is van oudsher een kuurplaats en biedt vandaag de dag enorm veel mogelijkheden. In het prachtige en internationaal bekende Thermae 2000 is het een genot om de dag door te brengen. Geniet ook eens van een prachtig uitzicht over Valkenburg vanuit de Kabelbaan. Verder liggen steden zoals Maastricht, Aken en Luik in de buurt en maken Valkenburg tot een ideale plaats om er eens tussenuit te gaan. Uiteraard is ook wandelen en fietsen een heerlijke bezigheid in het Limburgse Heuvelland.

Algemeen

 • Hotel heeft 33 kamers
 • Bewust op reis accommodatie
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Maximaal 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • WiFi

Gratis extra's

 • Toegangskaarten voor: Casino
 • Wandelroute
 • Fietsroute
 • (Stads)plattegrond + wegwijzer ZuidLimburg
 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Aankomst vanaf 15.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.

Weekendjeweg.nl heeft een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet je zeker dat je bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar bewustopreis.nl.

6.3
Kwaliteit kamer 5.9
Hotel algemeen 5.9
Service 7.3
Kwaliteit ontbijt 7.4
Prijs/kwaliteit 5.6
In totaal ontvingen we 82 beoordelingen.
19% van de gasten raadt Fletcher Hotel Valkenburg Valkenburg Lb aan.
5.8
- Almere - Stel (50+)

"Oubollig en kleine kamer. Als je de kledingkast wilt openen moet je eerst een stoel verschuiven. Slechte en uit de tijd zijnde ongezellige verlichting. Op een tafeltje stond een bureaulamp maar geen stopcontact in de buurt. Op de gammele kunststof planchet in de badkamer kon je amper iets plaatsen. Wij zijn wel wat gewend wat betreft hotel accommodaties. Doen hier nooit moeilijk over maar vinden deze Fletcher vestiging niet om aan te raden. Nog een punt: Te klein parkeerterrein en langs de straat(wel gratis)weinig parkeerruimte."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
5.6
Hotel algemeen
5.5
Service
6.5
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
4.0
7.9
- Afferden Limburg - Gezelschap vrienden/familie

"Goede ligging kamers zijn netjes goede service en ontbijt was goed en voldoender"

Tip: Van te voren internet kijken wat er in de plaats waar je naar toe gaat wat er is te beleven of in de omgeving van waar je naar toegaat

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.2
Hotel algemeen
7.2
Service
8.5
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
5.7
- Veluwe - Stel (50+)

"Ik heb het personeel op de hoogte gesteld van mijn bevindingen. En per mail is daar door de eindverantwoordelijke op gereageerd."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
5.9
Hotel algemeen
6.5
Service
6.5
Kwaliteit ontbijt
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
5.6
- Rijen - Stel (50+)

"Hotel is verouderd,douche gedateerd,vlekken op de ombouw,overal tapijt wat niet erg fris eruit zag"

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
4.6
Hotel algemeen
4.0
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
4.0
7.2
- Schiedam - Gezelschap vrienden/familie

"Het was een zeer goed hotel, beetje ver van het centrum maar met 10 a 15 min lopen was je er zo. Het was zeer smaakvol ingericht, de kerststemming zat er al in, diverse kerstbomen met pakjes onder de boom, zelfs een kamerplant moest eraangeloven om als kerstboom te dienen, was erg grappig. ze hadden een heerlijke open haard, en voldoende verwarming(elementen) heb het niet koud gehad met dit koude weekend hier :) het enige nadeel was, dat de bar al om 9 uur dicht ging op zaterdagavond!! wij konden dus niets te drinken krijgen! het centrum was na een lange vermoeiende dag lopen te ver weg, met name voor mijn moeder, dus tja dat was voor ons maar ook voor andere gasten die lekker zaten te kaarten een grote teleurstelling, verder was het een prima hotel, aardige mensen en gewoon goed. vrijdag was de bar wel open tot half 11 :)"

Tip: De grotten, gemeente grot en fluwelengrot. met name in de kerstperiode, erg mooi. verder heb je ook een kasteelruine.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.9
Hotel algemeen
7.1
Service
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters: