Herberg De Zeven Provinciën

De Ruyterstraat 60, 1792 AK  Texel-Oudeschild, Nederland (Kamers: 13)

Herberg De Zeven Provinciën ligt in het historische centrum van Oudeschild, pal onder de Waddenzeedijk. U verblijft hier, net als historische zeehelden zoals Michiel de Ruyter, in de oudste herberg van Texel. In het restaurant kunt u voor een redelijke prijs dineren. Bekijk eens de uitgebreide menukaart en kies bijvoorbeeld een pannenkoek of een vis- of vleesgerecht. Bij mooi weer geniet u op het terras onder aan de Waddenzeedijk van uw lekkere maaltijd of een drankje.

De kamers van Herberg De Zeven Provinciën zijn op de begane grond gelegen en hebben ieder hun eigen opgang. De kamers beschikken over een televisie, koffie-/theefaciliteiten en een badkamer met toilet en douche. Tevens zijn er kamers met gedeeld santitair op de eerste verdieping.

Het eiland Texel waar Herberg De Zeven Provinciën gelegen is, heeft iedereen iets te bieden. In Oudeschild zelf vindt u de haven van Texel die in het weekend vol ligt met moderne kotters. Ook halen natuur- en museumliefhebbers op het eiland hun hart op. Koop bijvoorbeeld eens een museumcombikaart waarmee u voordelig drie musea kunt bezoeken. Deze kaart verschaft u toegang tot de Oudheidkamer in Den Burg, Ecomare in De Koog en Kaap Skil in Oudeschild. Veel mensen weten dat je op Texel uitstekend kan parachutespringen maar wat dacht u van een ATB-tocht door het bosgebied de Dennen. U fietst hierbij over hobbelige en smalle paden met korte en scherpe bochten. Skaten of skeeleren kan natuurlijk ook. De VVV Texel heeft hiervoor talrijke routes beschikbaar.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 13 kamers
 • Lift niet aanwezig

Populair

 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • WiFi

Kamer

 • Alleen niet roken kamers

Gratis extra's

 • Internet
 • Parkeren

Belangrijk

 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Aankomst vanaf 15.00 uur / Vertrek voor 10.30 uur.
 • Informatie over de overtocht naar Texel is te vinden op www.teso.nl.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om u te verwelkomen in het hotel verzoeken wij u minimaal één dag van te voren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

7.3
3 Beoordelingen
7.7
- Reuver - Stel (50+) -

"mooi eiland voor te fietsen vriendelijke mensen. en mooie stranden."

Tip: als je de borden van de vvv roeten volgt dan zie je de mooiste plekken van het eiland.

8.5
- de blesse - Stel (50-) -

"We werden super leuk ontvangen .het was geweldig dat ons hond mee mocht , de waterbak stond al klaar. De kamer was goed en het ontbijt was uitgebreid , we waren de enigste gasten maar er was echt aandacht aan het ontbijt besteed! ook het dorp is een aanbeveling, aardige mensen goede restaurants en ook daar de hond is welkom!"

Tip: Restaurant het pakhuis, heerlijk eten, ontzettend aardige bediening en de hond ? Geen probleem!

8.3
- dinxperlo - Stel (50-) -

"Ik vind dat het hotel goed gelegen is je bent snel bij eet/drinkgelegenheid en als je 10 minuutjes ongv fietst ben je in het centrum van bij liggende plaatsjes . Het hotel de Zeven Provinciën ligt zeer kort aan zee die met een trap heel goed te bereiken is ( voor rolstoel heel wat minder ben ik bang ). Waar we wel rekening mee zullen houden voor evt een anderen keer is de tijd van het jaar om te gaan . Dat is ook het enige wat ons tegenviel . Veel* was vanaf maandag 2 november gesloten (*wij zijn van zondag 1 nov 2015 tot dinsdag 3 nov 2015 geweest). Verder hebben wij leuke dagen gehad en was het met openbaar vervoer goed te reizen. MVG, David en Elly"

Tip: leuke restaurants , museum en dieren (zeehondjes bijvb) wandelingen en texel is uniek