Nieuwe Kerkstraat 5, 4541 EB  Sluiskil, Nederland (Kamers: 19)

Hotel Dallinga is gelegen in het kleine dorpje Sluiskil, in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, nabij de haven. Een bezoek aan dit hotel en deze omgeving brengt u terug in de historie, de tijd lijkt hier stil te hebben gestaan.

Het comfortabele familiehotel beschikt over een sfeervol restaurant en een knus café. Hotel Dallinga heeft comfortabele kamers, voorzien van een televisie, radio, telefoon en badkamer met douche en toilet. Een aantal kamers bevindt zich in het tegenover het hotel gelegen, gerenoveerde klooster. Deze kamers hebben een fraai uitzicht op de kloostertuin.

U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en relaxen. Een bezoek aan Terneuzen of het Belgische Gent is ook aan te bevelen. Beide plaatsen zijn goed per auto te bereiken. Kortom, Hotel Dallinga biedt u alle mogelijkheden om even afstand te nemen van het drukke leven van alledag.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 19 kamers
 • Bar
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor maandag 27 september

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 123,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 198,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.1
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.7
- Stel (50+) -

"Los hangend stopcontact, douchecabine onveilig en gedateerd, vorige verf zichtbaar."

7.0
- Stel (50-) -

"De kamers zijn verouderd en niet zoals op de foto’s op de website. "

7.3
- Stel (50+) -

"Op de site van weekendjeweg stond dat de toeristenbelasting incl. was. Bij het berekenen van de prijs kwam dit er nog bij. Bij aankomst gemeld, daar gaf men aan dat dit een fout was van de vermelding op website. De wastafel in de badkamer was wel schoon maar de afvoer geroest, erg onsmakelijk. De kitranden van de douchebak waren erg vies, opnieuw kitten. Kamer was op de 2e verdieping , geen lift. Vermelden in de advertentie"

Tip: Zorg voor een kaart met wandelknooppunten zodat bezoekers daarmee een wandeling kunnen uitzetten

7.5
- Stel (50+) -

"Tijdens het ontbijt werd de naastgelegen vloer gestofzuigd en gedweild. Dat kan o.i. ook na het ontbijt om uitglijden van de mensen te beperken. Er was geen föhn aanwezig op de kamer. Ook deden niet alle lampjes het in de badkamer en waren er verschillende verroest. De onderbekleding van de boxspring was los of gescheurd. Ook zat er een gat in de hor."

Tip: Weinig te doen in de buurt.