Oranje Hotel Sittard

Rijksweg Zuid 23, 6131 AK  Sittard, Nederland (Kamers: 16)

Oranje Hotel Sittard is handig gelegen in het centrum van Sittard en tegenover de Stadsschouwburg. Het hotel is in 1929-1930 gebouwd in de "Amsterdamse School Stijl". Deze stijl kenmerkt zich door gekleurde bakstenen met terugspringende elementen. Het station en het winkelcentrum liggen op loopafstand. In het hotel vindt u een restaurant en bar/lounge. Per hotelkamer is 1 parkeerplaats beschikbaar op een afsluitbaar terrein. Op onze parkeerplaats is ook een stopcontact aanwezig. Hierdoor is het mogelijk om elektrische fietsen op de parkeerplaats op te laden. De hotelkamers zijn netjes ingericht, met douche of bad en toilet. Ook is er een tv, minibar en gratis internetaansluiting. Sittard heeft zowel cultuur-, shop- als natuurliefhebbers veel te bieden. De stad is het centrum van de westelijke Mijnstreek. Het is tevens de op één na oudste stad van Limburg. Door de strategische ligging aan de grens was Sittard eeuwenlang het toneel van beleg, verwoesting en plundering. Verschillende middeleeuwse verdedigingswerken, zoals de wallen en het fort Sanderbout, zijn uit deze tijd overgebleven. Binnen de omwalling is de historische kern redelijk intact gebleven. De grootste trekker is het aantal winkels. Zelfs van over de grenzen komen shopliefhebbers hier hun tassen vullen. De typisch Limburgse omgeving van Sittard bestaat uit heuvels, holle wegen, oude boerderijen, watermolens, kruisen en kapellen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 16 kamers
 • Bar

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Bioscoop Foroxcity ligt op 4 km, Toverland op 66,5 km, Outlet Roermond op 25 km, Natuurreservaat de Grote Peel op 44,2 km en Heldense Bossen op 47,9 km van het Oranje Hotel Sittard.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.
 • Voor hotelgasten heeft het hotel per kamer één gratis parkeerplaats beschikbaar.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor vrijdag 17 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 94,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 188,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
6.8
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

6.0
- Stel (50+) -

"Het was voor hun weer niet duidelijk dat het ontbijt bij de prijs inbegrepen was heb er om moeten vragen en het was maar heel minimaal "

Tip: Geen tips

6.6
- Stel (50-) -

"Het ontbijt is erg eenvoudig en je moet overal om vragen. Bij het eerste ontbijt werden we geholpen door een mevrouw die de Nederlandse taal niet machtig is. Ze deed wel erg haar best. De druk van het water in de douche laat zich omschrijven als een zeer slap straaltje."

Tip: Wandelen door velden en bossen in de heuvels van midden en zuid-limburg Geweldige binnenstad met super leuk marktplein vol met sfeervolle eettentjes en barretjes. Met name het Griekse restaurant scoorde o.i. boven verwachting qua service en kwaliteit.

7.1
- Stel (50+) -

"?"

Tip: Geen tijd gehad om de buurt goed te verkennen, echter de omgeving is ons niet onbekend

5.4
- Stel (50-) -

"Op de site staat gratis parkeren echter kost dit 5 euro per dag.Personeel moeilijk te verstaan."

Tip: Er zit in het centrum een heerlijk Tapas restaurant SOL een echte aanrader.