Oranje Hotel Sittard

Rijksweg Zuid 23, 6131 AK  Sittard, Nederland (Kamers: 16)

Oranje Hotel Sittard is handig gelegen in het centrum van Sittard en tegenover de Stadsschouwburg. Het hotel is in 1929-1930 gebouwd in de "Amsterdamse School Stijl". Deze stijl kenmerkt zich door gekleurde bakstenen met terugspringende elementen. Het station en het winkelcentrum liggen op loopafstand. In het hotel vindt u een restaurant en bar/lounge. Per hotelkamer is 1 parkeerplaats beschikbaar op een afsluitbaar terrein. De hotelkamers zijn netjes ingericht, met douche of bad en toilet. Ook is er een tv, minibar en gratis internetaansluiting. Sittard heeft zowel cultuur-, shop- als natuurliefhebbers veel te bieden. De stad is het centrum van de westelijke Mijnstreek. Het is tevens de op één na oudste stad van Limburg. Door de strategische ligging aan de grens was Sittard eeuwenlang het toneel van beleg, verwoesting en plundering. Verschillende middeleeuwse verdedigingswerken, zoals de wallen en het fort Sanderbout, zijn uit deze tijd overgebleven. Binnen de omwalling is de historische kern redelijk intact gebleven. De grootste trekker is het aantal winkels. Zelfs van over de grenzen komen shopliefhebbers hier hun tassen vullen. De typisch Limburgse omgeving van Sittard bestaat uit heuvels, holle wegen, oude boerderijen, watermolens, kruisen en kapellen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 16 kamers
 • Bar

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 14.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Bioscoop Foroxcity ligt op 4 km, Toverland op 66,5 km, Outlet Roermond op 25 km, Natuurreservaat de Grote Peel op 44,2 km en Heldense Bossen op 47,9 km van het Oranje Hotel Sittard.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om u te verwelkomen in het hotel verzoeken wij u minimaal één dag van te voren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.
 • Op zondag is de bar en het restaurant van het hotel gesloten.
 • Voor hotelgasten heeft het hotel per kamer één gratis parkeerplaats beschikbaar.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor vrijdag 18 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 90,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 180,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
7.0
4 Beoordelingen
8.8
- Amersfoort - Stel (50+) -

"zeer fijne ontvangst met ons hondje het is een echt familiehotel"

7.8
- Drenthe - Stel (50-) -

"Netjes,vriendelijk. Kamer ruimer dan gedacht,koffie en thee op de kamer,ventilator..groot bad.Prima bed. Wel was het tapijt aan vervanging toe. We waren eigenlijk te laat voor ontbijt door een typfout in de folder,maar is keurig opgelost. Hier kom ik vast nog wel eens terug."

7.2
- Heiloo - Stel (50+) -

"Het was de 1e tropische dag van het jaar. De kamer was ontzettend warm. Er stond een soort van aircoapparaat, maar dat hielp niet en maakte veel te veel herrie. Daarom uitgezet. Weinig geslapen. Het bed was erg smal voor twee personen. Het ontbijt was goed en het personeel zeer vriendelijk."

8.4
- Zaandam - Stel (50+) -

"Fijn hotel erg vriendelijk mensen en een goed ontbijt"

Tip: Sittard gezellig en een leuke toon Hermans route. Wij hebben ook gezellig gewinkeld in roermond