Hotel Restaurant Van der Maas

Grotestraat 7, 7631 BT  Ootmarsum, Nederland (Kamers: 20)

Hotel Restaurant Van der Maas is een intiem familiehotel, gelegen in het sfeervolle, Twentse Ootmarsum. Door de gastvrijheid, de persoonlijke aandacht en het comfort voelt u zich in dit hotel direct thuis. Voor een goed diner of een gezellig drankje kunt u terecht in het restaurant en de bar van het hotel. Wanneer de zon schijnt kunt u ook heerlijk op het terras relaxen.

De kamers van Hotel Restaurant Van der Maas zijn voorzien van een badkamer met bad of douche en toilet, televisie, wekkerradio, telefoon en een zitje.

Ootmarsum kan het best omschreven worden als een levend Twents openluchtmuseum. U vindt hier o.a. tal van vakwerkhuizen, pittoreske geveltjes, vele monumenten, smalle vestingstraatjes en een fraai gerestaureerde kerk. De omgeving van Ootmarsum is een paradijs voor de natuurliefhebber. Het ligt namelijk in wat men de tuin van Nederland noemt en wordt omsloten door 3 prachtige natuurgebieden, te weten het Springendal, het Beuninger Achterveld en de Vasserheide.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 20 kamers
 • Bar
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Parkeerinstructies: https://vandermaas.nl/nl/p/hotel/parkeerinformatie
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 1 aanbieding beschikbaar voor zondag 3 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 89,50
excl. toesl. €9,90 per reservering
8.3
3 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

6.8
- Stel (50+) -

"Douche was niet schoon. "

Tip: Fietsverhuur door hotel, nu was er geen fiets meer te krijgen.

5.5
- Stel (50+) -

"Badkamers stinken. dit ruik je al op de gang. badkamer zeer on verzorgt, gaten in de muur en houtwerk in douche zwart wc zat half in de deur opening. kit naden zwart.Dit aan gegeven bij een meisje dat er werkte ze zou het door geven kon zij niks aan doen. Jammer dat er tussen het goede personeel(de meneer op vrijdag) ook dames lopen die niet echt weten wat ze aan het doen zijn.( op zaterdag vloog de jongen dame heen en weer) ruimde eerst de eene tafel voor de helft af en begon dan aan de andere) Tevens s het slordig dat er maar 1 persoon loopt in de bediening met avond eten. Menu kaart stelde niet veel voor, weinig keus.Moesten heel lang wachten op het eten. voor ons zal er geen volgende keer meer zijn. Gaan hier niet meer heen. Bij vertrek afgerekend en kregen de rekening de meneer was niet echt vriendelijk kwam niet vriendelijk over. Auto konden we niet goed kwijt 5x rondje moeten rijden toen er een plekje vrij kwam."

Tip: veel glas blaas natuursteen en schilderijen ontbijt was goed. veel te zien in de omgeving.

8.0
- Stel (50+) -

"Het diner op de eerste dag was wel goed maar te weinig. De prijs hiervoor vonden wij te hoog gezien de hoeveelheid."