Tulip Inn Oosterhout

Beneluxweg 1, 4904 SJ  Oosterhout Nb, Nederland (Kamers: 62)

vanaf
Het moderne Tulip Inn Oosterhout is gunstig gelegen langs de A27, vlakbij steden als Breda, Antwerpen en Tilburg. Parkeren kan gratis op de ruime parking van het hotel. Daarnaast beschikt Tulip Inn Oosterhout over 6 volledig uitgeruste vergaderzalen. Het hotel beschikt over een La Place restaurant.

De sfeervolle kamers van Tulip Inn Oosterhout zijn voorzien van radio, telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zitje en een badkamer met bad, aparte douche en toilet. De Superior kamers beschikken bovendien over een ruime werkplek, grote flatscreen televisie.

Vanuit Tulip Inn Oosterhout heeft u tal van mogelijkheden voor een gevarieerd verblijf. Zo bereikt u gemakkelijk de Efteling. Het bekende attractiepark, dat plezier en avontuur biedt voor jong en oud, is altijd een bezoek waard. Op 15km afstand van het hotel ligt tevens het Nationaal Park de Biesbosch, waar u prachtige fiets- en wandeltochten kunt maken. Verder zijn de winkelstraten in Breda goed voor veel shopplezier. In de talrijke restaurants en cafés kunt u genieten van de zuidelijke gastvrijheid. Kortom, deze omgeving heeft voor ieder wat wils.

Algemeen

 • Hotel heeft 62 kamers
 • Bar
 • Bewust op reis accommodatie
 • Geschikt mindervaliden
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Actief & Wellness

 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Maximaal 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Gratis extra's

 • WiFi
 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Weekendjeweg.nl heeft een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet je zeker dat je bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar bewustopreis.nl.

6.7
Kwaliteit kamer 6.9
Hotel algemeen 6.7
Service 7.4
Kwaliteit ontbijt 6.2
Prijs/kwaliteit 6.2
In totaal ontvingen we 29 beoordelingen.
21% van de gasten raadt Tulip Inn Oosterhout Oosterhout Nb aan.
6.7
- Rotterdam - Stel (50+)

"Hotel is aan verbetering toe waar ze overigens wel mee bezig zijn. De entree mag verbeterd u vind ik het net alsof je om een hoekje naar binnen komt en voor personeel lijkt me dit geen leuke werkplek. Op de site staat dat het restaurant open is maar dat is oas komend weekend. Ontbijt zal nog wel wat hoofdbrekens geven Maar hoe dat vorm moet krijgen zal de komende weken duidelijk worden"

Tip: Shoppen in Oosterhout en Etten-Leur

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.5
Hotel algemeen
7.1
Service
6.5
Kwaliteit ontbijt
6.5
Prijs/kwaliteit
6.5
6.2
- Den Haag - Stel (50+)

"Momenteel vindt er een verbouwing plaats in het restaurantgedeelte. Nu is het armoe troef in een achtetafgangetje waar men miet ontbijten. Brood wordt slecht aangevuld. Eieren liggen er niet. Men gaat ze wel.koken wanneer je er om vraagt. Ontbijttafeltjes zien er aftands uit. Sommige van het veguenend personeel mogen wel iets vriendelijker zijn. Hopelijk wordt het er beter op wanneer de verbouwing afgerond is. Voor ons was het deze keer een desillusie. Hier kan een klein flesje wijn het niet mee goed maken."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.9
Hotel algemeen
7.4
Service
5.2
Kwaliteit ontbijt
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
5.2
- Waalre - Gezelschap vrienden/familie

"Hotel werd verbouwd. Bar en restaurant dicht. Als ontbijt een krentenbol en nog geen koffie te krijgen. Zeer slecht. Kamer had vieze vlekkerige vloerbedekking en beschimmelde douchewand. Zeer slecht hotel."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
5.2
Hotel algemeen
6.2
Service
4.8
Kwaliteit ontbijt
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
6.2
- Amstelveen - Stel (50+)

"Hotel werd verbouwd waardoor het ontbijt in een ongezellige conversatie ruimte was. Mensen die bij aankomst ontbijt er bij wilde kregen dit goedkoper, wij niet omdat het via weekendje weg was geboekt! Als ik dit vooruit had geweten hadden wij er geen ontbijt bij geboekt (ontbijt was erg slecht ivm verbouwing)mijn man moest de eerste dag om 6 uur vertrekken voor zijn werk,had een dag van tevoren gevraagd of er iets geregeld kon worden maar dat was niet mogelijk. Hotel ziet er op foto zweer vol uit maar bij aankomst blijkt dat het aan een groot parkeerterrein ligt en aan een grote doorgaans weg en op een industrieterrein. Was alles bij elkaar best een tegenvaller! Jammer."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.0
Hotel algemeen
4.0
Service
8.5
Kwaliteit ontbijt
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
7.3
- Zwolle - Stel (50+)

"Het Hotel is enigszins gedateerd, maar het personeel doet z'n best om er iets van te maken. goede bedden, maar badkamer een beetje te oud. Goed bereikbaar en dichtbij de snelweg. Leuk voor een paar nachtjes voor een bezoek aan de Biesbosch of Breda."

Tip: Bon Sang, Teteringen Prima keuken

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.2
Hotel algemeen
6.9
Service
8.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters: