Mystery Hotel Gelderland

Onbekend 0,   Mystery-Gelderland, Nederland (Kamers: 100)

Een verrassend verblijf voor een super scherpe voordeelprijs? Boek een Mystery Hotel Gelderland! Deze mooie provincie is enorm veelzijdig en heeft daarom altijd een goede keuze. Wie Gelderland zegt, zegt ‘natuur’. Vooral op de Veluwe kun je je hart ophalen. Te voet, per fiets… dankzij de vele wandel- en fietsroutes kun je de bossen, heidevelden en zandverstuivingen van dit adembenemend mooie natuurgebied ontdekken. Ook een aanrader: Rivierenland, de streek van Maas, Waal, de meanderende Linge, pittoreske dorpen, boomgarden, kastelen en landgoederen. En dan zijn er nog de steden, waaronder Arnhem en Nijmegen, met een rijke geschiedenis, eindeloze shopmogelijkheden en culinaire trekpleisters. Mogen we je meenemen naar een mystery hotel in Gelderland?

De prijzen van Mystery Hotel Gelderland vind je nergens anders. De hotels die aan deze actie deelnemen, zijn speciaal geselecteerde 3 en 4 sterren hotels en staan garant voor een heerlijk verblijf. In de kameromschrijving bij de prijs lichten we een klein tipje van de sluier op over het aantal sterren van het hotel en de faciliteiten die je kunt verwachten.

Zo werkt het:
- kies een aankomstdatum, maak een keuze uit één van de mystery hotels en boek je verblijf
- het mystery hotel blijft nog even een verrassing
- in de reserveringsbevestiging zie je naar welk mystery hotel je in Gelderland gaat

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 100 kamers

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt