Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold

Bosweg 10 A, 9423 TA  Hoogersmilde, Nederland (Kamers: 50)

Direct aan de rand van het Nationaal Park "Het Drents Fries Wold" ligt het autovrije Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold, in het pittoreske Hoogersmilde. Deze weelderige omgeving, één van de grootste bosgebieden van Nederland, is ideaal voor eindeloos wandel- en fietsplezier. Ook in en om het park zijn er recreatieve mogelijkheden. Ga tafeltennissen of daag de kids uit voor een partijtje voetbal op het sport- en speelveld. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speeltoestellen. Nabij Hogenboom Vakantiepark Het Drentse Wold vindt u ondermeer een restaurant met midgetgolfbaan (ca 500m) en een openluchtzwembad waarvan gasten gratis gebruik kunnen maken.

De 6-persoons bungalows Type D zijn vrijstaand. De Woonkamer is voorzien van een zithoek, CD-speler en open haard. Compleet ingerichte keuken met magnetron. Slaapkamer met twee boxspringbedden naast elkaar geplaatst. Badkamer met wastafel, douche en apart toilet. 1e verdieping: Twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Eén slaapkamer beschikt over een wastafel. Terras met tuinmeubilair. De inrichting van de woningen kan onderling verschillen.

Vanuit dit park kunt u letterlijk alle kanten uit. Natuurliefhebbers trekken er op de fiets of te voet op uit om de loof- en dennenbossen, zandverstuivingen en heidegebieden te verkennen. Uw kids hebben volop ruimte om te ravotten – heerlijk. Zit het weer een dag niet mee? Kies dan voor een bezoek aan het Drents Museum in Assen of natuurlijk Dierenpark Emmen.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 50 kamers

Actief & Wellness

  • Fietsverhuur

Populair

  • Parkeren gratis
  • Restaurant
  • Sauna
  • WiFi
  • Zwembad buiten

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt