Bungalowpark Euverem

Euverem 52, 6271 PK  Gulpen, Nederland (Kamers: 0)

Parkinformatie Bungalowpark Euverem

Bungalowpark Euverem ligt in het fraaie Zuid Limburgse heuvellandschap met veel bronnen en beekjes. Een prachtige omgeving voor een wandel- of fietstocht. Dit autovrije bungalowpark is ideaal voor rust en natuur. Aan faciliteiten ontbreekt het niet op Bungalowpark Euverem, de kinderen kunnen genieten in het binnenbad en voor de kleintjes is er een apart kleuterbad. In de gezellige ontspanningsruimte staan sjoelbakken en een biljarttafel. In en rondom het centrumgebouw is gratis WiFi. In het café kun je terecht voor een klein hapje. Er is ook een restaurant voor een lunch, diner of een lekkere snack.

De vrijstaande bungalows zijn eenvoudig ingericht en hebben een oppervlakte van ca. 48 m2. Er is een woon- en eetkamer met televisie en een openkeuken met magnetron. De twee slaapkamers hebben elk twee 1-persoonsbedden, in een slaapkamer is een wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden. De badkamer heeft een douche en er is een apart toilet. Op het terras staat tuinmeubilair.

In de omgeving van Bungalowpark Euverem is genoeg te doen. Wat vind je van een gezellig dagje naar Attractiepark De Valkenier in Valkenburg? Of bezoek het hoogste punt van Nederland en ga de uitdaging aan in het Labyrint Drielandenpunt, probeer met het hele gezin de juiste route naar het hart te vinden! De dierentuin GaiaZOO ligt op slechts 20 km van het vakantiepark en je kunt er het gehele jaar terecht. Geniet hier van dieren die in geen enkele andere dierentuin in Nederland te zien zijn of laat de kinderen heerlijk spelen in het speelparadijs met het indoor speelpark DinoDome. Er is ook gedacht aan de allerkleinste kinderen, zij kunnen op de kinderboerderij de dieren aaien en knuffelen. Je ziet het: GaiaZOO is voor de hele familie een geweldig uitje.

Faciliteiten

Algemeen

  • Bar
  • Huisdier niet toegestaan
  • Lift niet aanwezig

Populair

  • Restaurant
  • WiFi
  • Zwembad binnen

Gratis extra's

  • 4 tickets voor GaiaZOO in Kerkrade

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt