Best Western Plus Hotel Groningen Plaza

Laan Corpus den Hoorn 300, 9728 JT  Groningen, Nederland (Kamers: 121)

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt in Groningen-Zuid. Het hotel beschikt over het uitstekende restaurant Meerwold en een sfeervolle bar. In het rustgevende binnenzwembad is het goed vertoeven. Dit zwembad is op gezette tijden geopend, deze zijn bij de receptie op te vragen. Dankzij de ligging aan natuurgebied Hoornsemeer is het uitzicht fantastisch. Verder maak je gratis gebruik van de parkeergelegenheid en is er gratis WiFi aanwezig in het gehele hotel. Wil je op vrijdag of zaterdag naar de stad? Reserveer dan de gratis Shuttle Service bij de hotelreceptie.

De kamers van Best Western Plus Hotel Groningen Plaza zijn voorzien van telefoon, flatscreen televisie, gratis WiFi en een badkamer met douche, toilet en föhn. Enkele kamers beschikken over een bad.

Best Western Plus Hotel Groningen Plaza ligt op 4 km van het centrum van Groningen en station Groningen. De vele musea, historische gebouwen maar ook de verscheidene terrassen, cafés en restaurants zorgen voor urenlang vermaak. Groningen wordt niet voor niets de culturele hoofdstad van het noorden genoemd. Vooral het Groninger Museum is een aanrader, evenals het Noordelijk Scheepvaartmuseum. Of ontdek de stad vanuit een rondvaartboot en vaar langs eeuwenoude pakhuizen en onder de vele bruggen door. Trek je liever de natuur in? De Hoornseplas met haar omliggende natuurgebieden omvat maar liefst 300 hectare. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen en genieten van al het groen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 121 kamers
 • Bar
 • Bewust op reis accommodatie
 • Elektrische laadpaal auto
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Familiekamer aanwezig
 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • WiFi
 • Zwembad binnen

Gratis extra's

 • Binnenzwembad
 • Shuttle Service naar de stad in het weekend

Belangrijk

 • Aankomst vanaf 16.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Het gehele hotel beschikt over gratis WiFi.
 • Huisdieren zijn in dit hotel niet toegestaan.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Op vrijdag en zaterdag kun je gratis gebruik maken van de Shuttle Service. Deze rijdt op vrijdag van 15.00 tot 21.00 en zaterdag van 11.00 tot 19.00 uur. Huisregels: Mondkapje is verplicht en maximaal 4 personen of 1 huishouden meer dan 4 personen.
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 8 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 17 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 82,10
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 110,90
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 90,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 122,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 131,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 162,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 131,40
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 146,90
excl. toesl. €9,90 per reservering
6.4
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

6.4
- Stel (50-) -

"zeer slecht avond eten"

Tip: Avond eten in hotel was zeeeer slecht Voor 21 euro tauwe vis en voor 21 2 spies aangebrand niet te eten was dik in de 80 euro kwijt was zeer slecht

8.9
- Stel (50+) -

"Absoluut geen klachten ! Best Western Hotel en Groningen vormen een goede combinatie !"

Tip: Provincie Groningen en stad Groningen bieden veel afwisseling. Het heeft geschiedenis waar je stil bij moet staan. De rust die te vinden is en de drukte ter afwisseling. Neem er dus de tijd voor !

8.0
- Gezelschap vrienden/familie -

"Lekkend raam en gehorige kamer"

8.2
- Stel (50-) -

"- Het diner was uitstekend! - De eerste nacht kregen we het raam niet open. De tweede nacht wel nadat de receptionist had vertelt dat bij sommige kamers de open-en-dicht knoppen verkeerd om zijn gemonteerd. Misschien handig om dat bij betreffende kamers, wij hadden 2002, ook aan te geven met een sticker oid. En nadat we het raam 's nachts weer dicht deden ging de airco niet meer aan, ook nadat we het raam meerdere keren open en dicht hadden gedaan."