Minicruise P&O Rotterdam - Hull of York

Luxemburgweg 2, 3198 LG  Europoort Rotterdam, Nederland (Kamers: 600)

vanaf
Minicruise: Combineer een cruise op de Noordzee met een stedenbezoek in Engeland. Deze reis bestaat uit 2 avonden en overnachtingen aan boord van een luxe cruiseferry en een dagbezoek aan Hull of York in Engeland. Aan boord kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten zoals gezellige bars & lounges en restaurants waar luxe diners en verse buffetten geserveerd worden. Tevens is er live entertainment, een bioscoop, een casino en zijn er kinderspeelruimtes en verschillende shops. Je overnacht in een comfortabele inside cabin of outside cabin met zeezicht met eigen douche en toilet.

STADSBEZOEK HULL: Het Noord-Engelse Hull biedt in een relaxte, maritieme sfeer; de ideale ingrediënten voor een bijzonder dagje uit. Het is een historische havenstad met een ruime keuze aan winkelmogelijkheden, pubs, tearooms plus vele gratis musea. Na aankomst brengt de P&O Ferries Bus je direct naar het centrum van de stad waar je bijvoorbeeld de beroemde Fish Pavement Trail kunt volgen of een bezoekje kunt brengen aan The Deep, een reusachtig diepzee aquarium. Aan het eind van de middag ga je weer terug naar de terminal. Velen gingen je al voor en zijn het met elkaar eens: 'it's never dull in Hull!'

STADSBEZOEK YORK: Het Noord-Engelse York is een aantrekkelijke toeristische stad van het jaar vanwege de ideale combinatie van cultuur, historie, winkelmogelijkheden, attracties en festivals. Bovendien ligt alles op loopafstand en zijn de meeste winkelstraten autovrij. Voor wie toch niet wil lopen rijdt er een 'hop on hop off' dubbeldekker bus rond de oude stadsmuur. Ook het gratis toegankelijke treinmuseum (grootste van Europa) behoort tot de lijst van populaire Yorkse attracties. En wat dacht je van de York Minster, een middeleeuwse gotische kathedraal met prachtige, gebrandschilderde ramen. Struin ook zeker door de Shambles, ongetwijfeld het meest pittoreske straatje in het centrum van York. Kortom, genoeg redenen voor jong en oud om zelf snel te gaan kijken.

Let op: door een kamertype te selecteren kiest u ook de eindbestemming. Afhankelijk van beschikbaarheid en prijs is dit de 'Minicruise Hull' of de 'Minicruise York'.

Algemeen

 • Hotel heeft 600 kamers
 • Bar
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Populair

 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Gratis extra's

 • Transfer vanaf P&O Terminal Hull naar het centrum van Hull of York.
 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij P&O Ferries Terminal Rotterdam.
 • Er zijn geen huisdieren toegestaan aan boord.
 • Programma van Rotterdam naar Hull of York: Dag 1: Inschepen in Rotterdam vanaf 17.00 uur, uiterlijk 19.30 uur aanwezig zijn, 21.00 uur vertrek, de avond en nacht brengt u door aan boord. Dag 2: Aankomst in Hull om 08.00 uur. Bustransfer (inclusief) naar Hull of York. Vrije dag in de stad van uw keuze, einde middag (16.15) bustransfer vanuit York. Inscheping vóór 19.30 uur. Avond en nacht aan boord. Dag 3: 's ochtends aankomst in Rotterdam om 8.15 uur en zondag om 9.00 uur.
8.2
Kwaliteit kamer 7.9
Hotel algemeen 8.1
Service 8.7
Kwaliteit ontbijt 8.5
Prijs/kwaliteit 7.9
In totaal ontvingen we 5 beoordelingen.
60% van de gasten raadt Minicruise P&O Rotterdam - Hull of York Europoort Rotterdam aan.
8.0
- Oostvoorne - Stel (50-)

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.0
Hotel algemeen
8.0
Service
8.0
Kwaliteit ontbijt
-
Prijs/kwaliteit
8.0
7.2
- zoetermeer - Gezelschap vrienden/familieTip: de York minster is een echte aanrader

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.5
Hotel algemeen
-
Service
8.5
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
6.5
8.2
- Den Haag - Stel (50-)

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.5
Hotel algemeen
8.0
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
8.0
9.0
- Zwartewaal - Stel (50+)Tip: Batavia stad in Lelystad. Almere Stad en Almere Haven, Oostvaardersplassen

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
9.0
Hotel algemeen
-
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
8.5
- spijkenisse - Ouders met kinderen

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.5
Hotel algemeen
8.4
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters: