Hotel Princenhof

Piet Miedemaweg 15, 9264 TJ  Eernewoude, Nederland (Kamers: 41)

Hotel Princenhof is een gemoedelijk hotel met een fantastische ligging midden in Nationaal Park De Alde Feanen, aan de rand van het dorp Eernewoude oftewel Earnewâld in het Fries. In Restaurant Brasserie PuurPrince worden authentieke gerechten bereid met zoveel mogelijk verse en biologische producten. Als het mooi weer is kunt u buiten op het ruime terras genieten van het prachtige uitzicht op het water. In het hotel is de mogelijkheid tot het huren van een fiets en maakt u gebruik van gratis parkeergelegenheid.

De kamers van Hotel Princenhof zijn voorzien van televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, draadloos internet, een zitje, bureau, een badkamer met douche, toilet en föhn. De basic kamers zijn gelegen aan de landzijde, de classic kamers en de ruimere deluxe kamers aan de meerzijde en beschikken daarnaast over een terras/balkon.

Een verblijf Hotel Princenhof staat garant voor veel wandel- en fietsplezier. Nationaal Park De Alde Feanen is een laagveen moerasgebied met meren, plassen, rietlanden en moerasbossen. Watersportliefhebbers kunnen zich eindeloos vermaken met varen, zeilen, kanoën en vissen. Wat u niet mag missen is een bezoek aan museum "It Kokelhûs fan Jan en Sjut" in Eernewoude. Dit voormalige woonhuis van Jan en Sjut van den Berg diende tevens als kruidenierswinkeltje en werkplaats voor het maken van vloermatten gevlochten van biezen. In het skûtsjemuseum ontdekt u een belangrijk onderdeel van de Friese cultuur, namelijk die van de skûtsjevaart. Hotel Princenhof ligt gunstig tussen Leeuwarden, Drachten en Heerenveen waardoor een uitstapje naar één van deze steden zo gemaakt is.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 41 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Lift

Populair

 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • WiFi

Kamer

 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Gratis extra's

 • Wandelroute
 • Fietsroute
 • Parkeren

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 6 november 2021 is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Vanaf 13 november 2021 is de horeca open tot 20 uur ’s avonds en is een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats verplicht. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 28 november

Actieve filters:
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 167,00
excl. toesl. €19,80 per reservering

3-daags water arrangement

Inclusief 1x 3-gangendiner p.p.

Toon omschrijving
Culinair
2 nachten, 2 personen, incl. ontbijt
€ 191,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
8.2
4 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

8.8
- Stel (50+) -

"Echt een aanrader dit hotel...."

Tip: Bezoek/rondleiding gevangenis Leeuwarden zeef interessant

7.5
- Stel (50+) -

"Het toilet is benedenmaats. Je moet je aan de deurkruk vasthouden om te gaan zitten en om te gaan staan. De TV is raar gesitueerd ten opzichte van de stoelen."

Tip: Wij gingen voor Leeuwarden. Een prachtige stad, waard om te ontdekken.

9.0
- Stel (50+) -

"Zorg dat jullie site klopt. Ik moest bij betalen en daar baalik behoorlijk van. "

8.1
- Stel (50+) -

"Jammer het enorme gekwaak van de kikkers in de vijver nachts "