Hotel Johannes Vermeer

Molslaan 18 -22, 2611 RM  Delft, Nederland (Kamers: 25)

Het karakteristieke Hotel Johannes Vermeer is gevestigd in een 18e eeuws, voormalige sigarenfabriek in het centrum van Delft. De vroegere directiekamer kan dus nu als hotelkamer geboekt worden. De naam doet het al vermoeden want in dit hotel komt het werk van Johannes Vermeer goed naar voren. Zo ziet u in het restaurant het complete nageschilderde werk van dezeberoemde 17e eeuwse schilder. Hier staat ook iedere morgen het uitgebreide ontbijtbuffet voor u klaar en kunt u lang natafelen indien gewenst. Verder neemt u plaats in de charmante Brasserie 't Straatje van Vermeer voor een lekkere luch of diner. Tevens kunt u hier kiezen uit verschillende kranten om te lezen terwijl u geniet van een kop koffie. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het terras. Snel uw mail checken? Het gehele hotel heeft de beschikking over gratis draadloos internet. De kamers van Hotel Johannes Vermeer zijn voorzien van een televisie, (wekker) radio, telefoon met datalink, bureau, gratis draadloos internet, airconditioning en badkamer met douche, toilet, föhn. Tevens beschikt het hotel over verschillende suites met uitzicht over de binnenstad van Delft. Hotel Johannes Vermeer ligt in de binnenstad van Delft aan een gracht, op korte afstand van de culturele bezienswaardigheden, specialiteitenwinkels en boetiekjes. Deze historische stad is niet alleen bekend als geboorteplaats van de schilder Johannes Vermeer maar is ook zeker beroemd vanwege het
schitterende Delfstblauwe aardewerk. In De Koninklijke Porceleyne Fles uit 1653 wordt nog steeds het wereldberoemde aardewerk met de hand beschilderd. U kunt hier een rondleiding krijgen of de showroom bezoeken. Verder zijn de reproducties van alle schilderijen van Johannes Vermeer te bewonderen in het Vermeer Centrum Delft. Tevens is de Oude- en Nieuwe kerk en het Museum Het Prinsenhof een bezoekje waard. Natuurlijk zijn er in Delft ook vele cafés, kroegjes, eetcafés, restaurants en terrasjes te vinden. Dus voor ieder wat wils.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 25 kamers
  • Huisdier niet toegestaan
  • Parkeergarage tegen betaling

Kamer

  • Airconditioning in kamer

Populair

  • Betalen bij aankomst hotel
  • Max. 1 extra bed mogelijk

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt