Hotel 't Gemeentehuis

Grotestraat 2, 9781 HC  Bedum, Nederland (Kamers: 17)

Hotel 't Gemeentehuis is een klein hotel gelegen aan het Boterdiep in het dorp Bedum, ten noorden van Groningen. Hotel 't Gemeentehuis is gevestigd in een historisch pand. Zoals de naam van het hotel doet vermoeden deed het pand tot ongeveer 1820 dienst als gemeentehuis van Bedum.

Hotel 't Gemeentehuis beschikt over een restaurant, de rookvrije kamers zijn comfortabel ingericht. Ze zijn allen voorzien van aparte bedden, telefoon, flatscreen televisie met kabelaansluiting en een badkamer met douche en toilet. Door het gehele hotel is draadloos internet beschikbaar.

Vanuit Hotel 't Gemeentehuis bent u binnen tien autominuten in Groningen. Deze levendige universiteitsstad heeft een bruisend centrum met gezellige winkelstraten, terrassen, cafés en restaurants. Naast een bezoek aan de bekende Martinitoren is het Groningermuseum zeker de moeite waard. Dit museum heeft steeds wisselende tentoonstellingen en een vaste collectie. Voor de kinderen en liefhebbers is een bezoek aan het Nederlands Stripmuseum Groningen leuk om te doen. Hier zijn een groot aantal striphelden te zien: Suske en Wiske, Jan, Jans en de kinderen, Dirkjan en nog veel meer.
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een wandel- of fietstocht door de mooie Groningse natuur. De routes voeren u o.a. langs fraaie, monumentale boerderijen. Tevens kunnen kanoliefhebbers hun hart ophalen in deze waterrijke omgeving. Kortom, dit hotel is een prima uitvalsbasis om Groningen te bezoeken en van de rust van het platteland te genieten.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 17 kamers
 • Bar

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • WiFi

Gratis extra's

 • Draadloos internet

Belangrijk

 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Aankomst vanaf 14.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Het hotel beschikt uitsluitend over tweepersoonskamers met 2 aparte bedden. Alle kamers zijn niet roken.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om u te verwelkomen in het hotel verzoeken wij u minimaal één dag van te voren uw verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

7.7
5 Beoordelingen
7.7
- Arnhem - Stel (50+) -

"Gemoedelijk klein hotel in een ouder gebouw. Gezellige gelagkamer met veel aanloop uit het dorp. Zeer vriendelijk personeel, altijd in voor een praatje. Geriefelijk is het koffie of heet water voor thee halen uit een automaat, gratis op de b.g.: zo'n DE apparaat en thee van DE. Dagschotels zijn eenvoudig maar smakelijk en niet duur."

Tip: Paar leuke winkeltjes vlakbij maar er is meer, zoals elders in het dorp een (christ.) boekhandel die zelf boekjes in het Gronings uitgeeft, een boekantiquariaat, een zeer mooie bloemenzaak aan de overkant van het water en er is een kringloopwinkel. Vlakbij een winkelcentrum met 'n super.

8.3
- nootdorp - Stel (50+) -

"zeer vriendelijk personeel goed om te fietsen met elektrische fietsen"

6.6
- Limburg - Stel (50+) -

"Het restaurant van het hotel is op zondag gesloten. In de directe omgeving zijn niet veel alternatieven. Zorba de Griek is redelijk tot goed. Verder was er tijdens ons verblijf een defect in de warmwatervoorziening (koude douche in een gedateerde badkamer...). Duurde te lang voor dat gerepareerd werd!"

Tip: Groningen is een bijzonder mooie stad. In Delfzijl ligt een schitterend museum, gedeeltelijk in een oude bunker uit WO II. Wat verder weg; de vesting Bourtange. Zeker de rit van een uurtje waard!

6.5
- Berkel en Rodenrijs - Stel (50+) -

"er is helaas geen lift dus slecht toegankelijk voor "slecht-ter-beners". op de zaterdagavond dat wij er wilden eten was er een party aan de gang; we hebben iets meer dan vijf kwartier (!) op ons bestelde eten moeten wachten. overigens was het eten prima ook de keer dat wij er eerder aten."

Tip: Griekse restaurant "Zorba de Griek" was een aanfluiting; eten was smakeloos, geen pinbetalingen mogelijk, was een z.g. "afhaal-griek" dus veel mensen die in- en uitliepen. eten was duurder dan in hotel "Het Gemeentehuis". dagtrip naar Schiermonnikoog is prima bevallen. Dagtrip naar Leer (Dld) en Embden (Dld) is zeer goed te doen. Terpen/Wierden/Borchen routes zijn prachtig.