Hotel Garni Armada

Keizersgracht 713-715 0, 1017 DX  Amsterdam, Nederland (Kamers: 26)

Hotel Garni Armada is gevestigd in een historisch pand en ligt prachtig op de bekende Keizersgracht, vlakbij het bruisende Rembrandtsplein. Een ideale uitvalsbasis om de hoofdstad van Nederland te ontdekken. Op enkele minuten loopafstand vindt u openbare parkeergelegenheid

Het hotel Garni Armada beschikt over 26 kamers die allen zijn voorzien van een badkamer met bad of douche, toilet, tv, wekservice en airco.

Vanuit dit hotel Garni Armada bereikt u te voet eenvoudig de bekende bezienswaardigheden. Leuke boutiekwinkeltjes vindt u in de Utrechtsestraat, maar ook de Kalverstraat is niet verder dan 10 minuten lopen. Ook cultureel gezien kunt u zich te goed doen in Amsterdam. Bezoek eens het Stedelijk, of Van Gogh museum. Het minder bekende, maar zeker net zo interessante, fotografiemuseum Foam is een bezoek ook meer dan waard. En dan hebben we de ontelbare restaurants en gezellige kroegjes nog niet eens genoemd. Kortom, Amsterdam is een wereldstad en heeft voor ieder wat te bieden.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 26 kamers
  • Huisdier niet toegestaan
  • Parkeren tegen betaling

Kamer

  • Geen airconditioning in kamer

Populair

  • Max. 1 extra bed mogelijk

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt