Hotel & Restaurant Campanile Amsterdam Zuid-Oost

Loosdrechtdreef 3, 1108 AX  Amsterdam, Nederland (Kamers: 74)

Hotel & Restaurant Campanile Amsterdam Zuid-Oost is gelegen aan de rand van Amsterdam. Het eenvoudige, verzorgde hotel ligt gunstig aan de A9 bij Diemen en Weesp. Tevens bevind je je vlakbij het openbaar vervoer dat je binnen een kwartier naar het centrum van Amsterdam brengt. In het hotel kun je gebruik maken van het restaurant met buitenterras en van gratis parkeergelegenheid.

De kamers van Hotel & Restaurant Campanile Amsterdam Zuid-Oost zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, bureau en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn.

In Amsterdam zal je tijd en ogen tekort komen, want de hoofdstad barst van de bezienswaardigheden. Een museum bezoeken? Je hebt keuze uit onder meer de Hermitage Amsterdam, het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum, het Anne Frankhuis en het Stedelijk Museum. Ook de moeite waard zijn kleinere musea als het fotografiemuseum FOAM, het Tropenmuseum en het Nederlands Scheepvaartmuseum. Kinderen zullen zich goed vermaken in het interactieve NEMO. Ook barst het in Amsterdam van de mooie gebouwen. Bezichtig bijvoorbeeld de Westerkerk, het Paleis op de Dam en het Concertgebouw, maar ook de historische Magere Brug. Maak na al die indrukken een wandeling door het Vondelpark of laat je per rondvaartboot door de grachten varen. Ook winkelfanaten halen hun hart op in Amsterdam, waar alle grote namen tussen de Dam en het Leidseplein zijn gevestigd. Duik voor bijzondere boetieks kleinere straten in, zoals de Negen Straatjes.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 74 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Golfbaan binnen 10 km

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Gratis extra's

 • (Stads) plattegrond

Belangrijk

 • De toeristenbelasting bedraagt circa 7% van de kamerprijs per nacht per kamer en daar komt ook nog €3 per persoon per nacht bij en dient ter plaatse betaald te worden.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Momenteel ondergaat het Hotel & Restaurant Campanile Amsterdam Zuid-Oost een renovatie. De werkzaamheden kunnen enige geluidshinder met zich meebrengen.
 • Vanaf 28 november 2021 is o.a. de horeca tussen 17.00 uur en 05.00 uur gesloten voor minimaal 3 weken (tot 19 december 2021). Er is alleen toegang tot alle horeca (eet- en drinkgelegenheden) binnen en buiten mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs én een vaste zitplaats is verplicht. Ook is een mondkapje verplicht bij beweging en 1,5 meter afstand. Informeer bij het betreffende hotel naar de mogelijkheden tot afhalen in verband met vroege sluiting horeca. Bekijk https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/kort-overzicht-coronamaatregelen waar er per 28 november 2021 een sluitingstijd van 17.00 uur tot 05.00 uur vereist is (voor minimaal 3 weken). Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs en waar het coronatoegangsbewijs verplicht is, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren m.b.t. de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 19 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 63,13
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 132,68
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 202,23
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 63,13
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 132,68
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 202,23
excl. toesl. €19,80 per reservering