Conscious Museum Square Hotel

De Lairessestraat 7, 1071 NR  Amsterdam, Nederland (Kamers: 36)

vanaf €89,10
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters:
1 nacht, excl. ontbijt
€ 85,05
excl. toesl. €4,95 pppn

Algemeen

 • Hotel heeft 36 kamers
 • Bar
 • Bewust op reis accommodatie
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Maximaal 1 extra bed mogelijk
Conscious Museum Square Hotel is een knus hotel vlakbij het centrum van Amsterdam. In dit intieme stadshotelletje vind je een huiselijke bar, ruime lounge en compleet ingerichte kamers gelegen aan de straat- of tuinzijde. De inrichting is sfeervol en zorgen ervoor dat je je hier direct thuis voelt.

De kamers van Conscious Museum Square Hotel zijn voorzien van televisie met pay-tv, telefoon, WiFi, kluis en een badkamer met douche of bad en toilet. Föhns en strijkijzers zijn op verzoek beschikbaar bij de receptie.

Conscious Museum Square Hotel is gelegen aan de rand van het centrum, op loopafstand van het Museumplein en het Concertgebouw. Behalve deze eyecatchers zijn door de gunstige ligging ook de vele andere hoogtepunten van Amsterdam eenvoudig te bereiken. De exclusieve P.C. Hoofdstraat, het Leidse- of Rembrandtplein en tal van interessante musea en monumentale panden, zonder al te veel moeite ben je er al! Amsterdam heeft alles wat een stad compleet maakt en een verblijf hier is dan ook een bijzondere ervaring.
 • Aankomst vanaf 14.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Het hotel beschikt niet over een restaurant.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Om ervoor te zorgen dat er iemand aanwezig is om je te verwelkomen in het hotel, verzoeken wij minimaal één dag van te voren de verwachte aankomsttijd door te geven aan het hotel.
 • Parkeren kost €40,- per 24 uur. Je kunt ook parkeren bij de P+R (Park en Ride) naast het Olympiaplein voor €6,00 per dag, je ontvangt dan een gratis openbaar vervoer kaartje zodat je met tram 16 naar het hotel kunt gaan. Met een paar haltes ben je bij het hotel. Dit kaartje is ook geldig op de dag van vertrek.

Weekendjeweg.nl heeft een duurzaamheidslabel voor hotels en bungalowparken in het leven geroepen: Bewust op Reis.

Er zijn verschillende keurmerken waarmee vakantieaccommodaties hun bedrijfsvoering kunnen laten certificeren zoals Green Key, Green Globe en ISO14001. Bedrijven met één van deze keurmerken doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat je als gast inlevert op comfort en kwaliteit. Ze gaan een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist, echt duurzaam toerisme. Een paar eisen waaraan de bungalow- en vakantieparken moeten voldoen zijn zuinig omgaan met energie en water, maar bijvoorbeeld ook het gebruik van zonnepanelen, spaarlampen, lichtsensoren en timers voor airconditioning en verwarming. Er wordt niet meer gewassen dan nodig is en er worden milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruikt. Zo weet je zeker dat je bewust op reis gaat!

Wilt u meer informatie, ga naar bewustopreis.nl.

Vragen? Start chat