EasyHotel Amsterdam Arena Boulevard

Johan Cruijff Boulevard 129, 1101 DM  Amsterdam-Zuidoost, Nederland (Kamers: 131)

Het easyHotel Amsterdam Arena Boulevard is een nieuw hotel in het Arenapark in Amsterdam Zuid-Oost. Het hotel is per openbaar vervoer heel handig bereikbaar, station Amsterdam Bijlmer Arena ligt op slechts 100 meter. Hiervandaan reis je eenvoudig naar Amsterdam Centraal Station (15 min), de RAI of Schiphol. Ben je met de auto? In de buurt van het hotel is voldoende parkeergelegenheid. Het hotel heeft geen restaurant maar je loopt zo naar leuke restaurants voor een goed ontbijt of een fijn diner.

De kamers van easyHotel Amsterdam Arena Boulevard zijn modern ingericht en hebben gratis WiFi, airconditioning, televisie en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De bedden met 5* matras zijn voor je aankomst opgemaakt en je hebt per persoon de beschikking over 1 handdoek. Wil je extra handdoeken of een föhn dan kun je deze bij de receptie bestellen.

Ben je op zoek naar een hotel ààn de boulevard van de Arena dan boek je het EeasyHotel Amsterdam Arena Boulevard. Het hotel ligt naast het Arena stadion en tegenover AFAS Live, Arena Pathé en een aantal grote winkelketens. Natuurlijk is het Ziggo Dome ook op steenworp afstand gelegen, perfect wanneer je na een concert in een hotel wilt blijven slapen.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 131 kamers
 • Geschikt mindervaliden
 • Lift
 • Parkeren tegen betaling

Kamer

 • Airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers
 • Alleen kamers met 2-persoonsbedden

Actief & Wellness

 • Fietsverhuur

Populair

 • Familiekamer aanwezig
 • WiFi

Gratis extra's

 • Gratis WiFi

Belangrijk

 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

6.8
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

7.4
- Stel (50-) -

"We kregen een kamer waar iemand anders zijn spullen nog in lagen. Ee"

8.0
- -

"Ik was voor een intensieve cursus een weekend in Amsterdam en wilde graag uitrusten 's avonds. Vandaag dat ik dit hotel heb geboekt en niet heen en weer reisde naar huis (midden Brabant). Helaas besloot een stel toeristen op vrijdagavond urenlang heen en weer te lopen tussen hun kamers (die van mij lag tussen hen in) en elke keer klapte de deur flink hard dicht. Om het kwartier werd er weer gewisseld van kamer en ik heb tweemaal de receptie gebeld om dit door te geven, waarvan de laatste rond half twee 's nachts was. Kort daarna werd het gelukkig rustig, en de avond erna heb ik nergens last van gehad. Ik vind het toch vrij onbegrijpelijk dat dit soort overnachters geen gebruik maken van een hostel, wat beter bij hun behoeften had gepast."

5.2
- Gezelschap vrienden/familie -

"Nee goed gehandeld "

Tip: Kamer lijkt op een bajes

7.0
- Gezelschap vrienden/familie -

"kamer mag beter schoon gemaakt worden. in het toilet zaten er nog remsporen en een vlek op het stopcontact naast het bed. ook de wand leek een vettige plek te zitten. "