Campanile Hotel Amersfoort

De Brand 50, 3823 LM  Amersfoort, Nederland (Kamers: 74)

Campanile Hotel Amersfoort ligt op enkele kilometers afstand van het historische centrum van Amersfoort, nabij de A1. Het hotel heeft onder meer een restaurant, een bar en het is mogelijk om een fiets te huren bij de receptie. U parkeert uw auto gratis bij het hotel.

De kamers van Campanile Hotel Amersfoort beschikken over een televisie, telefoon en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet.

Vanuit Campanile Hotel Amersfoort bereikt u gemakkelijk het centrum van Amersfoort met monumentale panden en schilderachtige straten. Kenmerkend voor Amersfoort en zeker bezienswaardig zijn de Muurhuizen en de Onze Lieve Vrouwetoren. Verder beschikt Amersfoort over talrijke horecafaciliteiten en enkele interessante musea. Meer een natuurliefhebber? Een uitstapje naar de Veluwe is zo gemaakt.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 74 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn, tenzij anders vermeld.
 • Vanaf 25 september 2021 is alleen toegang tot alle horeca (binnen) mogelijk voor iedereen vanaf 13 jaar met een coronatoegangsbewijs. Afhalen uitgezonderd. Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs, verwijzen we je naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs. Accommodatie verschaffers kunnen wisselend beleid hanteren mbt de controle op het coronatoegangsbewijs. Om niet voor verrassingen te komen te staan bij aankomst in het hotel, adviseren wij je om aan bovenstaande voorwaarden te voldoen.

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 5 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 49,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 104,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 159,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 49,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 104,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 159,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
5.2
5 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

5.2
- Stel (50+) -

"receptioniste vonden we onvriendelijk en wees ons niet op de koffie. dat hoorde hoorde we pas na het vertrek. de kok was vriendelijk en wees waar we onze fietsen konden neer zetten. het hele hotel maakt een sombere deprimerende indruk. de bedden waren wel goed. daarnaast ging twee maal het brandalarm af midden in de nacht en was er s nachts veel lawaai op de gang. "

7.2
- Gezelschap vrienden/familie -

"Er zijn een aantal dingen mis gegaan tijdens ons verblijf in het hotel: - Bij aankomst in het hotel bleek dat we niet in het systeem stonden. De receptioniste heeft verschillende dingen gevraagd aan ons. De reserveringsbevestiging konden we tonen. Ze hadden genoeg kamers vrij in het hotel, maar het duurde toch ruim een kwartier voordat we ingecheckt waren. Dit had veel sneller gekund. De receptioniste was niet echt vriendelijk. Daarnaast was een van de gasten zwanger, waardoor het lange staan niet echt comfortabel was. - Bij aankomst in de kamer bleken er geen handdoeken te zijn, dus we konden terug. - De schoonmaker van de eerste dag heeft zijn of haar werk niet goed gedaan. We hadden te weinig handdoeken gekregen, het bed was niet opgemaakt en de koffie, thee en dergelijke was niet bijgevuld. - De schoonmaker van de laatste dag (die wij eigenlijk niet moeten zien als we op die dag uitchecken) kwam tot twee keer toe de kamer binnen, terwijl wij nog aanwezig waren en onder de douche stonden. - Het geserveerde ontbijt viel tegen in verhouding met de prijs die je betaalde. De producten leken niet vers, er was niet veel keuze en het bruine brood was helemaal op. "

Tip: - Leuk, klein winkelcentrum op 1,5 km afstand - Centrum is goed aan te fietsen

5.2
- Stel (50-) -

"Super slecht hotel"

7.4
- Stel (50-) -

"Veel schimmel in de badkamer. Erg jammer"