Landhotel 't Elshuys

Gravendijk 6, 7665 SK  Albergen, Nederland (Kamers: 29)

Landhotel 't Elshuys is een kleinschalig en gemoedelijk hotel in het Twentse dorp Albergen, vlakbij Almelo. Het hotel is een prima uitvalsbasis om er op uit te trekken in de omgeving. U kunt er heerlijk ontspannen in de sauna en het Turkse stoombad (tegen betaling) en vervolgens in de lounge genieten van een lekker drankje. Verder beschikt het hotel over fitness toestellen, een restaurant met terras, een speeltuin en een knusse bar. U parkeert uw auto gratis bij het hotel.

De kamers van Landhotel 't Elshuys zijn voorzien van telefoon, televisie, WiFi, zitje, bureau en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Er zijn balkonkamers en ruimere luxe kamers.

Landhotel 't Elshuys is zeer in trek bij rustzoekers en liefhebbers van de mooie natuur waardoor het hotel omgeven is. Natuurgebied Het Springendal is één van de trekkers dankzij de prachtige wandel- en fietsroutes. Het bosachtige landschap wordt afgewisseld met heuvels, meertjes en weilanden met bijzondere flora en fauna. In Bakkerijmuseum de Meelzolder waant u zich in een bakkerij uit 1867, erg leuk en leerzaam. U dit museum in Almelo waar u bovendien ook heerlijk kunt slenteren langs de winkels en terrasjes. Houdt u van kunst? Dan is het pittoreske Ootmarsum een aanrader: met haar vele galerieën en straatkunst komt u ogen tekort. Meer kunst, cultuur en winkels vindt u in Enschede (25km).

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 29 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Hotels met Lazy Sunday
 • Lift

Actief & Wellness

 • Fitness

Populair

 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • Sauna
 • WiFi

Kamer

 • Alleen kamers met 2 aparte bedden

Gratis extra's

 • parkeren
 • fitness
 • gratis WiFi

Belangrijk

 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Aankomst vanaf 10.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

7.9
3 Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen zijn de meest recente beoordelingen met een tip of opmerking.

Vanwege Covid-19 hebben wij tussen 13 maart en 2 juni geen beoordelingsverzoeken verzonden.

6.8
- Stel (50+) -

"Bij aan komst werden wij aan de incheck-balie vriendelijk welkom geheten. Er werd alléén gevraagd naar de naam van degene die geboekt had, maar dit werd niet geverifieerd aan de hand van een ID controle. Bij aan komst in de kamer leek het redelijk ruim opgezet en "schoon". Maar na een betere "inspectie" bleek er onder de bedden nog veel vuil te liggen en de "familie" spin bleek zich blijkbaar al maanden genesteld te hebben onder het bed en onder en de zijkant van de kledingkast. Hierdoor "getriggerd" een verdere inspectie uitgevoerd. Vloerbedekking in de kamer zat vol met vlekken. Tussen de scheidingswand van de douche en het toilet bleek nog veel vuil te liggen en ook hier zat het vol met spinnenwebben en spinnen-nesten. De opening van het ventilatie systeem zat het helemaal dicht van het vuil. Op zondagmorgen dit gemeld aan de dame die in het hotel de kamers van nieuwe handdoeken voorzag. Die melde mij dat zondags de kamers niet schoongemaakt werden. Er op aangedrongen dat ze er maar een leidinggevende bij moest halen, om er voor te zorgen de kamer werd gereinigd. Er is op zondag toch wat schoongemaakt. Blijkbaar vonden ze het zelf ook niet kunnen dat de kamer er gewoon vies uitzag. Bij terug komst in de avond was het van 0% schoon tot 70 % schoon terug gebracht. We hadden een terras op de begane grond, met uitkijk op een "tuin". Op de foto's ziet het er allemaal keurig uit, maar het was een treurige boel.. Het onkruid groeit er weeldig en er is zo te zien al heel lang geen tuinonderhoud gepleegd. Oudere mensen struikelen over de omhoog gekomen tegels, ongelijke grindpaden en vele molshopen in het gazon. Achterzijde van de kamers mogen buiten ook wel voorzien worden van een "lik" verf. Over het algemeen is er nogal wat te doen wat betreft het onderhoud van het gebouw en de tuinen rondom. We hebben de indruk dat ze er allemaal hun "stinkende" best doen maar het niet kunnen bolwerken."

6.1
- Stel (50+) -

"Zie boven. Pas a.u.b. het bedrag van toeristenbelasting aan op de website van weekendje weg. Wij voelen ons écht bekocht voor ruim 80 euro per nacht."

Tip: Wij raden dit hotel zeker niet aan. Tijdens verblijf werd het bed niet opgemaakt, badkamer niet schoongemaakt. Wij moesten 3 dagen met dezelfde koffiebeker en plastik bekertje doen welke al na 1x gebruik stuk ging en niet vervangen werd. Gasten moeten bek

9.0
- Zwartewaal - Stel (50+) -

"Een heerlijke locatie in een prachtige omgeving !!"

Tip: Fleringen: Kroezeboom Almelo: heerlijk shoppen