Campanile Lille Sud - CHR

Rue Jean Charles Borda 1, 59000  Lille, Frankrijk (Kamers: 76)

vanaf
Het Campanile Lille Sud - CHR is gevestigd in een buitenwijk van Lille, op ruim 2km van het oude centrum. Het hotel heeft een restaurant, waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch en/-of diner. Ook heeft het hotel een tuin en kun je gebruik maken van gratis WiFi in zowel de kamers als de openbare ruimtes. Parkeren is gratis.

De comfortabele kamers van Campanile Lille Sud - CHR zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekdienst, bureau, koffie- en thee faciliteiten, gratis WiFi en een badkamer met bad, douche, toilet en föhn.

De stad Lille zal je verbazen. De karakteristieke pleinen, het cultureel-historisch erfgoed en de shopmogelijkheden zijn ongekend. Lille is één van de grootste winkelsteden in Frankrijk! Geniet tussen de activiteiten door van een heerlijk lunch op een sfeervol terras of in een knusse bistro. Wat staat er op het programma? Een bezoek aan het prestigieuze museum Palais des Beaux-Arts mag beslist niet ontbreken evenals een bezichtiging van het imposante gebouw van de Kamer van Koophandel en Industrie van Lille. Sta ook eens stil op de Grand Place, een prachtig plein met fraaie gebouwen en levendige horecazaken. Afstand vanaf Utrecht: 256km.

Algemeen

  • Hotel heeft 76 kamers
  • Bar
  • Geschikt mindervaliden

Populair

  • Betalen bij aankomst hotel
  • Huisdier toegestaan
  • Parkeren gratis
  • Restaurant
  • WiFi
  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
7.6
Kwaliteit kamer 7.5
Hotel algemeen 7.5
Service 8.0
Kwaliteit ontbijt 7.5
Prijs/kwaliteit 8.2
In totaal ontvingen we 2 beoordelingen.
60% van de gasten raadt Campanile Lille Sud - CHR Lille aan.
7.7
- Houten - Stel (50+)

"uitstekend hotel voor een citytrip naar Lille, ca. 250m afstand tot het metrostation"

Tip: boek een citytrip in het eerste weekend van september dan is er de grootste braderie van europa, wel druk maar erg gezellig....

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.2
Hotel algemeen
8.0
Service
8.0
Kwaliteit ontbijt
-
Prijs/kwaliteit
8.0
7.1
- Bergen op Zoom - SingleTip: Kunst en cultuur kerken en infrastuctuur

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.2
Hotel algemeen
8.0
Service
7.2
Kwaliteit ontbijt
6.5
Prijs/kwaliteit
9.0
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters: