Hotel Elizabet

Von Aschebergstrasse 8 -10, 57392  Winterberg-Bad Fredeburg, Duitsland (Kamers: 22)

vanaf
Hotel Elizabet is gelegen in Winterberg-Bad Fredeburg, in het bekende Duitse Sauerland. Het hotel is gevestigd in een voormalige bakkerij en beschikt over een eenvoudige keuken. Verder kunt u er heerlijk ontspannen in de lounge met open haard, bar of bij mooi weer in de tuin met terras.

De eenvoudige kamers van Hotel Elizabet beschikken alle over een eigen badkamer en een zitje of zitgedeelte met bank en tafel. Kamers aan de tuinzijde hebben een eigen balkon of terras met uitloop naar de tuin.

Hotel Elizabet ligt op loopafstand van het oude centrum van Bad Fredeburg waar zich o.a. een mooi subtropisch zwembad bevindt. Deze omgeving, het Sauerland, is niet voor niets hét vakantie-/recreatiegebied van Nordrhein-Westfalen. Hier bevindt zich ondermeer het grootste aaneengesloten grottenlandschap van Duitsland, met de Atta-grot als bijzondere attractie. Naast de prachtige natuur zijn er in het Sauerland veel culturele bezienswaardigheden, zoals kastelen en bijvoorbeeld het paleis waar Koningin Emma opgroeide. Verder behoren fietsen, wandelen, mountainbiken en Nordic Walking tot de mogelijkheden. Binnen een straal van 30km vindt u tevens maar liefst 7 golfbanen. In de wintermaanden kunt u er volop skiën en langlaufen. De bekende wintersportplaats Winterberg ligt op 18km van het hotel. Hier worden de pistes met sneeuwkanonnen geprepareerd, waardoor er altijd voldoende sneeuw ligt. Met de rodel- en bobslee baan is hier voor elk wat wils. Afstand vanaf Utrecht via de A12: 304km.

Algemeen

 • Hotel heeft 22 kamers
 • Bar
 • Huisdier niet toegestaan

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer

Populair

 • Maximaal 1 extra bed mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Gratis extra's

 • Parkeren
 • fietsenstalling voor motoren en fietsen (o.b.v. beschikbaarheid)
 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.
7.2
Kwaliteit kamer 6.9
Hotel algemeen 7.0
Service 7.7
Kwaliteit ontbijt 7.1
Prijs/kwaliteit 7.6
In totaal ontvingen we 6 beoordelingen.
60% van de gasten raadt Hotel Elizabet Winterberg-Bad Fredeburg aan.
8.1
- Delft - Stel (50+)

"Zeer eenvoudig Hotel, geen luxe of TV op de kamer (wel WIFI),maar met een heel vriendelijke eigenaar die iedere ochtend komt vragen of alles in orde is. Als je 's avonds wilt eten in het Hotel, kan dat voor 10 euro p.p. maar dan moet dat wel vroeg worden aangegeven aan de eigenaar. Voor een laag budget hotel een prettige ervaring."

Tip: In de hoofdstraat om de hoek is een heel leuk restaurant met Balkan specialiteiten.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
6.9
Hotel algemeen
8.4
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
8.7
- Brunssum - Stel (50+)

"het is een zeer knus hotelletje"

Tip: je kunt een mijn bezichten een mooi zwembad is in het dorp

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
9.0
Hotel algemeen
8.0
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
5.3
- Lent - Stel (50+)

"Bij aankomst bij het hotel (rond 13.30 uur het regende behoorlijk ) was er niemand aanwezig en de deuren waren gesloten. Wij hebben met nog een stel rond moeten lopen om een cafe of restaurant te vinden om even uit te rusten en wat te drinken. Rond 14.15 uur zijn wij terug gelopen naar het hotel toen werdt er wel open gedaan. Het ontvangs was slecht en wij kregen de mededeling dat wij geanuleerd hadden maar dat klopte niet wij hadden de bevestiging bij ons. Wij moesten maar even wachten tot dat het andere stel een kamer hadden betrokken. De beheerder zij dat hij toch wel een kamer had alleen moesten wij 5 euro bij betalen voor upcrate dat hebben wij maar gedaan. Het was een kamer met balkon maar zonder tv .Het hele gebouw is aan een opknap beurt toe ik heb eigenlijk nog niet zon slecht onderhouden gebouw gezien. Het ontbijt was veel te weinig en soms hadden wij harde broodjes waar het ijs nog in zat zo uit de diepvries zo taai als maar wat.Wij hebben niet zo,n leuke ervaringen gehad aan dit hotel"

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
5.9
Hotel algemeen
6.0
Service
4.0
Kwaliteit ontbijt
4.0
Prijs/kwaliteit
4.0
7.6
- Alblasserdam - Stel (50+)

"Goed hotel voor redelijke prijs, dus niet teveel eisen stellen. TV op de kamer zou wel leuk zijn geweest (tijdens ons verblijf was het vaak slecht weer). Trappen hebben een zwarte kleur en zijn slecht verlicht."

Tip: Winterberg (ca. 20 km) is een leuke stad voor degene die van shoppen houden. Ook Meschede (ca. 30km) is leuk hiervoor.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.6
Hotel algemeen
6.2
Service
8.5
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
8.0
8.1
- Sneek - Stel (50+)

"het is een eenvoudig hotel. maar met een warme uitstraling. de beheerders zijn heel vriendelijk en willen alles voor je doen, er is geen afstand tussen gast en beheerder. gewoon een plek om terug te komen, en dat gaan we zeker doen."

Tip: er zijn mogelijkheden genoeg, wandelen, fietsen, autorijden, en cultuur.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
7.6
Hotel algemeen
8.0
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters: