Medical Wellness Hotel Griepshop

Griepshop 28, 32479  Hille-Rothenuffeln, Duitsland (Kamers: 50)

vanaf €49,50
Medical Wellness Hotel Griepshop is prachtig gelegen in de Duitse plaats
Hille-Rothenuffeln, zo'n 12km ten noorden van Bad Oeynhausen en 10km ten westen van Minden. Het hotel, met als middelpunt de medicinale bron uit 1768, biedt u alles voor een paar dagen ontspanning, zoals een restaurant en een wellness center met zwembad, sauna en fitness. Leuk weetje: het woord 'griepshop' is de oude Nedersaksische benaming voor een boerderij.

De ruime kamers van Medical Wellness Hotel Griepshop zijn voorzien van een telefoon, televisie met videokanaal, internet aansluiting, kluis en een badkamer met douche en/of bad, föhn en toilet. Enkele kamers zijn voorzien van een zithoek en een balkon.

Medical Wellness Hotel Griepshop ligt in een natuurrijke omgeving, tussen het Wiehengebirge en het Schaumburger Land. De vrijetijdsmogelijkheden zijn hier eindeloos. Wandelen, fietsen, Nordic Walking, golfen, vissen en kanoën op de Weser zijn enkele voorbeelden. Diverse imposante burchten, kastelen en plaatsen als Minden met vakwerkhuizen en smalle straatjes zijn aanraders voor een dagtrip. Afstand vanaf Utrecht: 279km.

Algemeen

 • Hotel heeft 50 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden
 • Lift

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Actief & Wellness

 • Beauty center
 • Fietsverhuur
 • Fitness

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Huisdier toegestaan
 • Maximaal 1 extra bed mogelijk
 • Maximaal 2 extra bedden mogelijk
 • Parkeren gratis
 • Restaurant
 • Sauna
 • WiFi
 • Zwembad binnen
 • Aankomst vanaf 14.00 uur / Vertrek voor 10.00 uur.
 • Bij winters weer zijn in Duitsland winterbanden verplicht. Als je geen winterbanden (en/of sneeuwkettingen) hebt, levert dat niet alleen een boete op, maar heeft het bij schade ook invloed op de aansprakelijkheid. Voor gedetailleerde informatie verwijzen we je naar je autoverzekeraar.
 • Het hotel beschikt uitsluitend over niet-roken kamers.
 • In een aantal Duitse steden is het verplicht je auto van een milieusticker te voorzien. Als je door een Umweltzone rijdt zonder sticker, dan loop je risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Kijk voor meer informatie op: http://www.milieusticker.eu
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
7.8
Kwaliteit kamer 7.8
Hotel algemeen 7.8
Service 7.2
Kwaliteit ontbijt 8.1
Prijs/kwaliteit 8.1
In totaal ontvingen we 69 beoordelingen.
68% van de gasten raadt Medical Wellness Hotel Griepshop Hille-Rothenuffeln aan.
8.5
- Naarden - Stel (50+)

"Groot voordeel is dat het zwembad met heerlijke temperatuur van 'morgens 7.00 uur tot 's-avonds 10.00 uur open is met prima sauna."

Tip: Minden, 10 km verder heel leuk centrum, prachtige gevels en mogelijkheid om mooie boottochten te maken over de rivier, vanaf de haven, ook vele restaurants en Konditoreien.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.0
Hotel algemeen
8.8
Service
8.5
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
7.8
- Zuidlaren - Stel (50-)

"De ontvangst was vluchtig/gehaast en kortaf. Hangt misschien ook af van de persoon die bij aankomst aanwezig is. Hotel was verder schoon en goed, ontbijt was goed, werd steeds snel aangevuld. Geen minpunten. Dorpje waarin het lag was rustig en niet veel te doen."

Tip: Leuk en goed restaurant was Tina's Stube. Aan de buitenkant niet zo fraai van binnen modern, aardig personeel en goed eten voor zeer redelijke prijs. Verder is het met de auto niet ver naar Minden en Porta Westfalica ( Is ook nog wel te fietsen) waar je hele einden langs de rivier de Weser kunt fietsen. Verder leuk om te zien hoe 2 rivieren elkaar kruisen - Mittellandkanaal en de Weser- bij Minden

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.2
Hotel algemeen
8.0
Service
6.0
Kwaliteit ontbijt
8.0
Prijs/kwaliteit
9.0
7.6
- Nijmegen - Stel (50+)

"Alhoewel een ouder hotel toch wel alles netjes verzorgd. In de buurt echt helemaal niets te doen. Zelfs wandelen was niet echt aantrekkelijk. Wij hadden op de avond van aankomst mee gegeten van een buffet. Dat was niet echt om over naar huis te schrijven. Bij het ontbijt moest je vroeg zijn anders was het op."

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.8
Hotel algemeen
7.1
Service
8.0
Kwaliteit ontbijt
6.5
Prijs/kwaliteit
4.0
8.3
- Kortehemmen - Stel (50+)

"Helaas was het weer minder goed: bewolkt, mistig in de bergen,buiig. Kruising Weser/kanaal konden we moeilijk per auto vinden (sluizen complex in verbouwing,) en was niet zo spectaculair. 't Beeld van keizer Herman was door de mist niet goed zichtbaar, laat staan de omgeving/landschap/uitzicht.Ook hier bouwkranen. De kerststallen waren in opbouw in Minden en Lemgo maar nog niet klaar. Minden en vooral Lemgo zijn mooie stadjes om in te flaneren. Heksenhuis is luguber en confronterend. Als het beter weer was geweest en we wat eerder of later waren gekomen had het er anders uit gezien, denken wij. Al met al toch een prima korte vakantie in een mooie omgeving. Oh ja : kasteel Brake was helaas gesloten/verbouwing. Prettig rijden in het verkeer : prima doorvoer verkeerstromen bij verkeerslichten en nauwelijks last van bumperklevers. We konden helaas geen chinees restaurant vinden in de buurt voor een hapje eten. De patat met worst op de markt was heerlijk."

Tip: Zie boven. Kom in oktober voor de herfstkleuren: blad nog aan de bomen of later in november wanneer de kerstmarkten reeds klaar zijn en geopend. Minden en Lemgo zijn leuke stadjes om te wandelen en te winkelen. Arboretum/begraafplaats Minden mooi. Kasteel Brake met watermolen ook leuk, indien geopend. Kerken zijn open en een bezoek waard. Binnenweggetjes/landelijke route naar hotel ook aanbevelenswaardig. Hou er rekening mee dat sommige attracties per 1 nov. of eerder gesloten zijn.

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.0
Hotel algemeen
8.0
Service
9.0
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
7.9
- Leeuwarden - Stel (50+)

"Leuk hotel. Goed ontbijt. Diner is geen aanbeveling."

Tip: voor het diner is er een leuke Bistro op loopafstand van het hotel

Persoonlijke beoordeling
Kwaliteit kamer
8.2
Hotel algemeen
7.7
Service
6.5
Kwaliteit ontbijt
9.0
Prijs/kwaliteit
9.0
 
Wijzig datum/filter
Verberg
Actieve filters:
1 nacht, incl. ontbijt
€ 49,50
excl. toesl. €4,95 pppn