Campanile Hotel Gent

Akkerhage 1, 9000  Gent, België (Kamers: 51)

Campanile Hotel Gent ligt dicht bij de snelweg E17, op ongeveer 5km afstand van het centrum van Gent. In het restaurant wordt er 's ochtends een gezond ontbijt geserveerd met broodjes, fruitsalade, yoghurt en eieren. Ook kunt u hier gerecht voor à la carte gerechten voor de lunch en diner. Verder beschikt het hotel over een bar waar u onder het genot van een drankje de dag doorpraat. Bij mooi weer neemt u plaats op het terras. Tevens parkeert u uw auto gratis bij het hotel.

De kamers van Campanile Hotel Gent zijn voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Vanuit Campanile Hotel Gent bent u slechts 10 autominuten verwijderd van het sfeervolle centrum van Gent. Bovendien ligt de luchthaven Brussel Zaventem op slechts 40 minuten rijden. Gent kent een rijke historie en vele monumenten, historische panden en musea. Slenter door de levendige straten en langs de gildenhuizen aan de Graslei. Bewonder meteen de St. Baafs Kathedraal, het Gravensteen en natuurlijk het Belfort. Uitgebreid shoppen, lekker eten en drinken kan ook. In de modieuze wijk Patershol vindt u bijvoorbeeld chique winkels, goede restaurants en sfeervolle cafés.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 51 kamers
 • Bar
 • Geschikt mindervaliden

Kamer

 • Geen airconditioning in kamer
 • Alleen niet roken kamers

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Parkeren gratis
 • Restaurant

Belangrijk

 • Het restaurant is van maandag tot en met vrijdag van 18.00 - 22.00 uur geopend. Op zaterdag en zondag is het restaurant gesloten. Van maandag tot en met vrijdag kun je tussen 12.00 en 18.00 uur gebruik maken van de snackkaart. Op zaterdag en zondag kun je hiervan gebruik maken tussen 12.00 en 22.00 uur.
 • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.
 • Vanaf 3 april 2017 treedt in Gent een nieuw circulatieplan in werking. Er komen meer autovrije zones. Wanneer je door een autovrije zone rijdt riskeer je een boete, want er zijn camera’s met nummerplaatherkenning. De Dienst voor Toerisme heeft voor elk hotel specifieke aanrijinformatie op hun site gezet: https://visit.gent.be/nl/hotel-3

Locatie

We hebben 6 aanbiedingen beschikbaar voor zondag 5 december

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 65,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 140,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 221,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
1 nacht, 2 personen, excl. ontbijt
€ 65,00
excl. toesl. €9,90 per reservering
2 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 140,00
excl. toesl. €19,80 per reservering
3 nachten, 2 personen, excl. ontbijt
€ 221,00
excl. toesl. €19,80 per reservering