Hotel van Belle

Chaussée de Mons 39, 1070  Brussel, België (Kamers: 95)

Hotel van Belle is gelegen in Brussel, in de westelijke regio Anderlecht. U bevindt zich hier op slechts 1,2km van de Grote Markt en op enkele minuten van het Zuidstation. Het familiehotel kent een lange geschiedenis die begint in de eerste jaren van de vorige eeuw. De combinatie van antiquiteiten en moderne accenten geven het hotel een bijzondere sfeer. Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over de bar, het restaurant, draadloos internet in de lobby en bewaakte parkeergelegenheid tegen betaling.

De verzorgde kamers van Hotel van Belle zijn praktisch ingericht en voorzien van een modern tintje. Alle beschikken over telefoon, zitje, wekdienst, kluisje, bureau en een badkamer met bad, douche, föhn en toilet.

Beleef het bruisende Brussel tijdens een weekendje in Hotel van Belle. Bent u voor het eerst in de Belgische hoofdstad? Laat u dan door de stad rijden in een Hop On Hop Off dubbeldekker. U ziet bekende highlights als het Atomium, het Europees Parlement, het Koninklijk Paleis en Manneken Pis en u mag overal in- en uitstappen. Ook leuk: neem een willekeurige tram en laat u verrassen door typisch Brusselse straten en niet-toeristische plekjes. Hiernaast leert u Brussel beter kennen in de ondergrondse tentoonstelling Brussel in de Kijker, in het souterrain onder de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen. U ontdekt in deze ambiance op bijna magische wijze de kunst, cultuur, gastronomie en meer van het mooie Brussel.

Faciliteiten

Algemeen

 • Hotel heeft 95 kamers
 • Bar
 • Hotels met Dinerarrangement
 • Huisdier niet toegestaan
 • Lift
 • Parkeren tegen betaling

Populair

 • Betalen bij aankomst hotel
 • Max. 1 extra bed mogelijk
 • Restaurant
 • WiFi

Belangrijk

 • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.
 • Aankomst vanaf 13.00 uur / Vertrek voor 11.00 uur.
 • Parkeren op openbare parkeerplaats EUR 12,- per 24 uur.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt

7.5
4 Beoordelingen
6.9
- Westervoort - Stel (50-) -

"Hotel ligt in een 'allochtonen-wijk'. Stukje lopen naar centrum, maar goed te doen. Kamer was wel gedateerd. Ontbijt was magertjes qua keuze. Maar voor twee nachtjes ok."

8.2
- heenvliet - Stel (50+) -

"het hotel was met een renovatie/vergroting bezig, nieuwe vleugel was net in gebruik. voor een toeslag van 10 euro konden we een nieuwe kamer krijgen. we konden de oorspronkelijke en nieuwe kamer bekijken voor we de keus maakten. personeel erg vriendelijk en welwillend. ontbijt viel iets tegen, naast 2 soorten zoet beleg kaas en 1 soort vleeswaren. het duurde 3 kwartier voor de lege bak met eieren en bacon werd gevuld. Over het algemeen genomen een dikke voldoende."

7.1
- Arnhem - Stel (50+) -

"Sober en doelmatig hotel. Hier en daar wat gedateerd. Niet ver lopen van het centrum. Wanneer is de verbouwing eindelijk klaar?"

Tip: Via http://www.reisroutes.be/brussel/rondje-9.aspx kan je leuke stadswandelingen downloaden. Ook voor GPS. De kerstmarkt is erg leuk en gezellig.

7.1
- Strijen - Stel (50+) -

"Het hotel is erg gevaarlijk bij brand. Ze zaten in een verbouwing en de dichtstbijzijnde vluchtweg was afgesloten. Eerste ochtend ging brandalarm en we konden geen kant op. Later nog op onderzoek uitgegaan en in een andere gang wel een vluchtweg gevonden, maar ik vind dit echt niet kunnen."