Huis 't Schaep

Korte vuldersstraat 14, 8000  Brugge, België (Kamers: 4)

Huis 't Schaep is een kleinschalig luxe bed & breakfast midden in het centrum van Brugge. De bed & breakfast is gevestigd in twee 17de eeuwse herenhuizen in neogotische stijl en is zeer smaakvol ingericht. U geniet er 's ochtends van een heerlijk ontbijt en voor lunch en diner bent u van harte welkom in één van de nabijgelegen restaurants. In het hotel is draadloos internet aanwezig. Openbare parkeergelegenheid vindt u op korte loopafstand van het hotel.

Huis 't Schaep heeft verschillende kamertypes die elk op een unieke manier zijn ingericht. Ze zijn vernoemd naar en geïnspireerd op de kunstschilders Rubens, Rembrandt en de voormalige bewoner glazenier Samuel Coucke. In de kamers zijn de kenmerken van het historische pand nog goed zichtbaar. Alle kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met inloopdouche en/of ligbad en toilet.

Huis 't Schaep heeft een perfecte ligging midden in het centrum van Brugge, op een steenworp afstand van de Grote Markt met het schitterende Belfort. Rondom de markt vindt u diverse restaurants en cafés waar u geniet van een Belgisch biertje. U kunt Brugge niet verlaten zonder een bezoek te hebben gebracht aan de imposante Onze Lieve Vrouwekerk. Deze kerk heeft een bakstenen toren van maar liefst 122 meter hoog. Shopliefhebbers kunnen terecht in de Zuidzandstraat, dé winkelstraat van Brugge welke direct achter Huis 't Schaep ligt. Toe aan ontspanning? Langs de reien, oftewel de Brugse stadsgrachten, bevinden zich talloze terrasjes waar u kunt bijkomen van een dag slenteren. Afstand vanaf Utrecht: 229km.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 4 kamers
  • Huisdier niet toegestaan
  • Parkeergarage tegen betaling

Kamer

  • Geen airconditioning in kamer
  • Alleen niet roken kamers

Populair

  • Betalen bij aankomst hotel
  • WiFi

Belangrijk

  • Minimaal 1 van de gasten die verblijven dient meerderjarig te zijn.

Locatie

We hebben 2 aanbiedingen beschikbaar voor donderdag 28 oktober

Actieve filters:
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 137,24
excl. toesl. €9,90 per reservering
1 nacht, 2 personen, incl. ontbijt
€ 157,24
excl. toesl. €9,90 per reservering