Hotel Karel de Stoute

Moerstraat 23, 8000  Brugge, België (Kamers: 9)

Hotel Karel de Stoute is gevestigd in een 14de eeuws pand in Brugge. Dit pand maakte vroeger deel uit van het 'Prinsenhof, de residentie van de Bourgondische hertogen. Dit charmante, rustige hotel beschikt over een ontbijtruimte in een authentieke eetkamer waar een huiselijke sfeer heerst. Het kleine en fijne hotel beschikt over 9 kamers. In de omgeving kunt u tegen betaling parkeren.

De kamers van Hotel Karel de Stoute zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet en een badkamer met bad en of douche en toilet. Ook zijn er ruimere superiorkamers.

Door de gunstige ligging van hotel Hotel Karel de Stoute hotel bent u direct bij de mooie wikelels en vele culinaire restaurantjes van Brugge. Ook voor kunst en cultuur bent u in Brugge aan het juiste adres. Breng een bezoek aan een van de vele musea. Het Groeningemuseum met haar tentoonstelling van zes eeuwen schilderkunst is zeker een aanrader. Of maakt u liever een wandeling langs de karakteristieke reien ofwel kanaaltjes en de oude kerken? In Brugge zult u zich in elk geval niet vervelen.

Faciliteiten

Algemeen

  • Hotel heeft 9 kamers
  • Bar
  • Huisdier niet toegestaan
  • Parkeren tegen betaling

Populair

  • Familiekamer aanwezig

Belangrijk

  • De belangrijke informatie van de hotels en accommodaties kan datum of aanbieding gebonden zijn. Kiest u daarom eerst een datum voor aankomst in het weekend of doordeweeks.

Locatie

Sorry, het gezochte hotel is helaas niet beschikbaar. Klik voor alternatieven in de buurt