Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Verblijf op een unieke locatie in Maastricht

Vaeshartelt Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
40,-
totaal: 114,45 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 6 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf op een unieke locatie in Maastricht en ontdek de Limburgse stad

Er is zoveel te beleven in het gezellige, bourgondische Zuid-Limburg! Aan de noordelijke rand van Maastricht, op een unieke locatie ligt Vaeshartelt Maastricht. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel, dat één en al grandeur ademt, ligt op een magnifiek landgoed, ingericht als Engels landschapspark Met haar ligging vlakbij Maastricht is Vaeshartelt Maastricht de uitvalsbasis voor een veelzijdig weekendje weg. Historisch Maastricht ligt op slechts 5 km van de buitenplaats. Met haar kronkelende straten, pleinen met terrasjes, de verleidelijke winkels en culturele hotspots is deze bourgondische stad een paradijs voor levensgenieters. Trek je graag de natuur in? Talloze wandelpaden voeren je door heuvels. Voor meer uitdaging kies je een mountainbike route of pak je de racefiets om bekende heuvels als de Cauberg of de Eyserbosweg te veroveren. Voor een dag relaxen ben je in Thermen 2000 in Valkenburg aan het juiste adres.

Let op! Je verblijft niet in het kasteel. De hotelkamer bevindt zich in de aangebouwde hotelvleugel.

Stedentrips
2, 3, 4 of 5 dagen

Verblijf op een unieke locatie in Maastricht

Vaeshartelt Maastricht
Maastricht, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Optioneel ook boekbaar incl. uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een uniek middeleeuws kasteel
  • Hotel ligt 5 minuten rijden vanaf het centrum van Maastricht
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan de Grotten van Noord Sint Pietersberg
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de 'Onze Lieve Vrouwenbasiliek'
Aan één van de gezelligste pleinen van de stad ligt de Onze Lieve Vrouwekerk van Maastricht. De onze lieve Vrouwekerk, of ‘slevrouwe’ zoals Maastrichtenaren haar noemen, is een mooi voorbeeld van de Romaanse bouwkunst. De basiliek is vooral bekend vanwege de indrukwekkende westbouw, de gebeeldhouwde kapitelen en de kooromgang. Neem een kijkje in de schatkamer. Hier vind je kerkelijke kunst en kunstnijverheid, zoals rijk geborduurde koorkappen, relieken in prachtige houders, kerkzilver, beelden en nog veel meer. Voordat je de basiliek verlaat, steek dan nog even een symbolische kaars aan en aanschouw het prachtige gezicht van de kaarsjes die op een bijzondere wijze weerspiegelen in het glas waarachter Maria prijkt.

Breng een bezoek aan het drielandenpunt in Vaals
Het drielandenpunt bij Vaals is het hoogste punt van Nederland. Hier komen de grenzen tussen Nederland, België en Duitsland samen. Rondom het drielandenpunt is van alles te doen. De uitzichttoren biedt een mooi uitzicht over de drie landen, er is een speeltuin en een doolhof. Aan de Belgische kant van het Drielandenpunt staat de vijftig meter hoge Boudewijntoren. Rondom het drielandenpunt is een bosrijke omgeving. Hier kun je heerlijk wandelen.

Dagje naar Valkenburg
Wanneer je in Maastricht bent kun je een bezoek aan Valkenburg niet overslaan! Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. Maak een ritje in de kabelbaan of bezoek de historische Kasteelruïne en de ondergrondse grotten. Laat je leiden door een gids die je meeneemt in de donkere geschiedenis van deze gangen. Struin door de gezellige pittoreske straatjes bekijk leuke winkeltjes.

Vaeshartelt Maastricht
Weert 9,
Maastricht, Nederland
Kaart
Weert 9, Maastricht, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vaeshartelt Maastricht is een hotel in de buurt van Maastricht en ligt in een prachtig landschapspark. In de moderne aanbouw liggen de 83 luxe hotelkamers en de hotelsuite. Het kasteelhotel is dé plek voor een romantische overnachting. Het van oorsprong middeleeuwse kasteel kent een rijke geschiedenis. Dat merk je al zodra je aankomt. De eeuwenoude bomenlanen, waterpartijen, doorkijkjes en grazende schapen maken het tot een levendige, magische plek. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. In het restaurant kun je terecht voor lunch en diner. In het restaurant worden regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. Voor een drankje neem je plaats aan de bar. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv, een bureau, telefoon en een kluisje. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het kasteelhotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 25,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Maastricht

Bezienswaardigheden
Markt 78

De Nederlandse architect en kunstschilder Pieter Post heeft het charmante stadhuis aan de Markt ontworpen. Daarbij is de locatie aan de Markt door hem gekozen als 'beste adres'.

Boekhandel Dominicanen

Bezienswaardigheden, Shoppen
Dominicanerkerkstraat 1

De Dominicanenkerk is meer dan 700 jaar oud en de boekhandel in de kerk wordt door velen gezien als één van de de mooiste boekhandels ter wereld.

Maastricht

Steden
Maastricht

Maastricht is een mooie stad met historische panden en hippe design winkels. Neem plaats op één van de vele terrasjes en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft.

Vrijthof

Eten en drinken, Nachtleven
Vrijthof

Het Vrijthof is het grootste en bekendste plein van Maastricht. Je vind hier tal van gezellige terrasjes en restaurants. Tijdens de kerstperiode vind je hier een leuke kerstmarkt.

Helpoort

Bezienswaardigheden
Sint Bernardusstraat 24B

Deze poort uit 1229 is de oudste stadspoort van Nederland. De poort en zijn gebouw hebben eerst dienst gedaan als kruithuis en later als woonhuis en atelier van Jef Schipper.

Bisschopsmolen Maastricht

Bezienswaardigheden, Cultuur
Stenenbrug 3

Midden in het centrum van Maastricht vindt u de Bisschopsmolen. In deze oude en nog steeds draaiende watermolen worden op ambachtelijke wijze broden gebakken.

Verplichte kosten
  • Erfgoed toeslag: € 2,48 per persoon per nacht
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per hond per nacht

Belangrijke informatie

Vanaf 1 januari 2024 gelden de volgende tarieven:
- Toeristenbelasting € 4,77 p.p.p.n. (in 2023 € 4,56 p.p.p.n.)
- Toeslag behoud cultureel erfgoed € 2,48 p.p.p.n.
Dit is een totaal van € 7,25 service charge p.p.p.n.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.77 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau