Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor

Verander jouw wereld door te reizen met Holland America Line!


Holland America Line gelooft dat reizen de wereld kan veranderen. Door te reizen ontdek je de mooiste pareltjes van de wereld, leer je meer over andere culturen en ontmoet je nieuwe mensen!

Holland America Line is al 145 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van cruises. Als je op zoek bent naar de ruimste en comfortabelste schepen op zee, bekroonde service, geraffineerd dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en verrijkende programma's en verrassende wereldwijde routes, dan ben je hier aan het goede adres.

Geniet van ruime cruiseschipvertrekken, neem het ruime uitzicht in je op en ontspan in elegant comfort. Met statig, verfijnd dineren en verrijkende activiteiten verwelkomen de cruiseschepen van Holland America Line je aan boord. Bekijk het mooiste aanbod over de hele wereld en maak de reis van jouw dromen!

Optioneel bij iedere cruise bij te boeken: 'Have it all'. Met dit pakket profiteer je van de vier voordelen: drankenpakket, Wi-Fi, landexcursiesen diner(s) in een specialiteitenrestaurant. Meer informatie hierover vind je onderaan op deze pagina.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart