Duurzaam Hotel Cadeau card

Informatie:
Kies met de Duurzaam Hotel Cadeau E-card voor onbezorgd genieten van duurzame toerisme in Nederland en België. We hebben een selectie van 200 hotels die beschikken over een betrouwbaar en duurzaam kenmerk  zoals o.a. Green Key, EU Ecolabel, Green Globe, ISO 14001 of Travellife.

Geniet van de rust in de bossen van de Veluwe of heerlijk uitwaaien aan de kust. Ook een citytrip behoort tot de mogelijkheden.

De e-card is 5 jaar geldig, en eventuele restwaarde blijft staan voor een volgende reservering. Je geeft met de Duurzaam Hotel Cadeau E-card een beleving, een mooie vakantieherinnering cadeau!

Bestellen
Je kunt de Duurzaam Hotel Cadeau E-card bestellen van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 16 uur. Mail of bel naar cadeaucard@bookit.nl of 020-456 4151 en je ontvangt de giftcard binnen een uur na het afronden en betalen van je bestelling in je mailbox.

Voorwaarden
•   De Duurzaam Hotel Cadeau E-card kun je inleveren bij een overnachting in een hotel met een betrouwbaar en duurzaam kenmerk
•   De Duurzaam Hotel Cadeau E-card is niet te verzilveren bij partners van Weekendjeweg.nl of BungalowS.nl.
•   De Duurzaam Hotel Cadeau E-card is:
      - 5 jaar geldig.
      - een eventuele restwaarde blijft staan voor een volgende reservering
      - te besteden voor het aangegeven bedrag.
      - met meerdere cards tegelijkertijd te gebruiken, tenzij is anders aangegeven.
      - niet in te wisselen voor contant geld.
      - niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen.
•   Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid.
•   Indien de waarde van de Duurzaam Hotel Cadeau E-card hoger is dan het bedrag van de boeking, blijft de restwaarde staan.
•   Eventuele extra's als kosten van faciliteiten en restaurant die je ter plekke reserveert, dien je apart te verrekenen.
•   Deze voorwaarden gelden voor de Duurzaam Hotel Cadeau E-card.