Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Verblijf in een 4*-designhotel in het centrum van Eindhoven incl. ontbijt

Westcord Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een 4*-designhotel in de voormalige lichtfabriek in het centrum van Eindhoven incl. ontbijt

Midden in het centrum van Eindhoven en op loopafstand van de leukste winkels, art galeries en musea, vind je het viersterren designhotel waar je in zult verblijven. Ook het Station Eindhoven, Philips Stadion en Design District Strijp-S zijn om de hoek. Een groot deel van de unieke kamers in dit hotel, is gelegen in de monumentale Philips fabriek 'de Lichttoren', waar vroeger de eerste lampen werden gemaakt en getest. In de directe omgeving van het hotel vind je de langste kroegenstraat van Nederland. Daar de stad meer dan 140 rijksmonumenten en een groot aantal historische bouwwerken bevat, worden liefhebbers van architectuur niet tekort gedaan. Bezoek bijvoorbeeld de textiel-, sigaren- en luciferfabrieken die nog stammen uit de industriële revolutie! Eindhoven leent zich ook prima voor een dagje winkelen. Vooral in het centrum van de binnenstad zijn veel verschillende winkels te vinden. Hou je van kunst? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan het van Abbemuseum. Ontdek Eindhoven en beleef de bourgondische gezelligheid, interessante musea en meer!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in een 4*-designhotel in het centrum van Eindhoven incl. ontbijt

Westcord Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen in de Art Kamer van maar liefst 40 m²
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Op loopafstand het het centrum en station
  • Vrij gebruik van de wellness- en fitnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: ga lekker winkelen of bezoek het van Abbemuseum
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst

De hotspots van Eindhoven

Ben jij dol op auto's?
Kijk je ogen dan uit tijdens een dagje naar het DAF Museum in Eindhoven. Je bewondert hier maar liefst 120 historische voertuigen die de ontwikkeling van het merk mooi in kaart brengen.

Aanrader!
Het grote 18 Septemberplein wordt wekelijks (iedere dinsdag van 09.00 tot 16.00 uur) versierd met verschillende kraampjes. Proef lokale lekkernijen en verse broodjes of koop kleurrijke bloemen en leuke hebbedingetjes. Er is altijd een gezellig sfeer dankzij de diverse terrasjes, zoals o.a. de Wildeman.

Wat valt er allemaal te zien?
De Sterrenwacht Eindhoven, het Philips Stadion en de Catharinakerk zijn slechts een paar van de vele bezienswaardigheden die je echt moet hebben gezien tijdens je vakantie. Je kunt er vrijwel niet omheen lopen! Begin de dag in het centrum, een centraal punt met veel winkelstraten, cafés en parken. Tijdens je dagje uit kom je al snel langs alle hotspots!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 3 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Westcord Hotel Eindhoven
Lichttoren 22,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Lichttoren 22, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Westcord Hotel Eindhoven is een trendy designhotel en gelegen in het centrum van Eindhoven. Alle ruime kamers van Westcord Hotel Eindhoven hebben een unieke inrichting en zijn standaard voorzien van een flatscreen-televisie, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, kluisje en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een uitgebreid champagne ontbijtbuffet. Daarnaast staat de bar van het hotel bekend om zijn uitgebreide aanbod whisky's en bieren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 17,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Musea
Kapellerweg 15

Dit museum wordt ook wel het gezelligste museum in de Kempen genoemd. In de oude bakkerij wordt door bakkers nog ambachtelijk gebakken met gestookte ovens met takkenbossen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau