Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Dagje uit
Fletcher Specials
dagen

Verblijf in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en entree Wildlands

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 dagen in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en entree Wildlands

Wil jij een wereldreis maken in één dag? Daarvoor hoef je niet ver van huis! Dat kan namelijk gewoon bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Met dit arrangement verblijf je één nacht in een viersterren Fletcher hotel dat pal tegenover Wildlands Adventure Zoo ligt en krijg je één dag toegang tot het dierenpark. Naast het dierenpark is er nog meer te ontdekken. Je verblijft in het centrum van Emmen waar je in de avond een restaurantje kan opzoeken om lekker een hapje te eten. Daarnaast ligt het hotel in een prachtige omgeving die zich uitstekend leent om met een fiets te ontdekken. Natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug liggen in de buurt. Hou je van wandelen? In de omgeving van het hotel zijn ook prachtige wandelroutes te vinden.

Kinderen t/m 11 jaar verblijven gratis in een familiekamer!

Dagje uit
Fletcher Specials
dagen

Verblijf in een 4*-hotel in Emmen incl. ontbijt en entree Wildlands

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Emmen, Drenthe, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x entreebewijs voor WILDLANDS Adventure Zoo t.w.v. € 28,50 p.p.
  • Gelegen tegenover WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
  • Kinderen t/m 11 jaar verblijven GRATIS in een familiekamer
  • Modern hotel gelegen midden in het centrum van Emmen
  • Nabij natuurgebieden Sleenerzand, Orvelte en De Hondsrug
  • Tip: bekijk voor je bezoek het dagprogramma van Wildlands Adventure Zoo
Informatie WILDLANDS Adventure Zoo

Wildlands Adventure Zoo Emmen heeft zijn deuren geopend sinds 2016 en heeft 3 themagebieden. Dit zijn Jungola, Serenga en Nortica. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen!

Jungola
In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen van bloem naar bloem, op zoek naar nectar. Na de Vlindertempel kan je in een bootje stappen om de Rimbula River af te varen. Tijdens je vaartocht zie je de Aziatische olifanten die langs de rivier aan de wandel zijn op zoek naar voedsel. Tevens voert de rivier je rakelings langs de apeneilanden. Over het pad door de Rimbula loop je tussen de dieren door en zie je vanaf de brug hoe de slingerapen van eiland naar eiland slingeren. In Jungola kom je oren en ogen tekort.

Serenga
In Serenga stap je de wereld van de hete droogte binnen. Wandel in het Dogondorp tussen de geiten en de ezels, luister naar het gebrul van de leeuwen, kijk uren naar de alerte prairiehondjes op de vlakte en betreed de bavianenarena. Met een trucksafari over de savanne rijd je tussen de leefgebieden van de dieren door en spot jij o.a. neushoorns en giraffen.

Nortica
In Nortica beleef je een wereld van ijzige kou. Kom binnen in het havengebied en zie de energieke pelsrobben en elegante zeeleeuwen als acrobaten door het water schieten. Ga op poolexpeditie en sta oog in oog met ijsberen en pinguïns. Leer in het Nortica Aquarium over vissen en dieren uit koude zeeën van Noordelijk Europa. En er is nog veel meer te beleven in Nortica!

Openingstijden en dagprogramma
Klik voor meer informatie over het dagprogramma op deze link. Wil je de openingstijden weten? Klik dan op deze link.

Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen
Willinkplein 42,
Emmen, Nederland
Kaart
Willinkplein 42, Emmen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Fletcher Hotel-Restaurant by Zoo Emmen ligt midden in het centrum van Emmen en direct tegenover WILDLANDS Adventrue Zoo en ATLAS Theater. Het is een modern hotel met een eigen restaurant waar de heerlijkste streetfoodgerechten worden geserveerd. Tevens kan je hier dineren met het concept shared dining. De gerechten zijn niet alleen in het restaurant, maar ook op het dakterras te eten. Op het dakterras staat een speeltoestel voor de kleintjes. Het hotel ligt in een natuurrijke omgeving. Je kan bij de receptie een e-bike huren om de omgeving te verkennen. De kamer beschikt over onder andere een flatscreentelevisie, bureau met zitje, zithoek en koffie- en theefaciliteiten. Tevens is er gratis Wi-Fi beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierentuinen en aquaria
Raadhuisplein 99

Dit park is voor zowel jong en oud geschikt! Bewonder alle dieren in hun pracht en praal. Wildlands Adventure Zoo Emmen heette voorheen Dierenpark Emmen.

Emmen

Steden
Emmen

Het gezellige Emmen heeft veel te bieden. Van een rijke geschiedenis tot een groots overdekt winkelgebied. In de zomer vind je er leuke terrasjes en gezellige marktjes.

Hunebed D43 (langgraf)

Bezienswaardigheden
Noordeind

Dit is een langgraf, bestaande uit twee portaalhunebedden met één dekheuvel.

Hunebed D45 (ganggraf)

Bezienswaardigheden
Matenpad

Dit is een ganggraf, de toegang bestaat meestal uit twee paar zijstenen waarop een deksteen rust. Over het algemeen is er een ovaalvormige steenkrans of resten hiervan.

Plopsa Indoor Coevorden

Attractieparken
Reindersdijk 57

Ontmoet Wickie de Vicking, Maya de Bij, Bumba en natuurlijk Kabouter Plop! Ga in zinderende attracties en bekijk mooie shows!

Natuurgebied Bargerveen

Natuur & Parken
Zuidersloot 194

Het 2.100 hectare grote natuurgebied Bargerveen is het laatste restant van het vroegere Bourtagermoeras. Diverse fietsroutes nemen u mee door de prachtige omgeving.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

In omgeving

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau