Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Wellness
dagen

STUNT! ⚡ Wellnesshotel in Mill incl. hoofdgerecht en toegang Wellnessboot

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill
Mill, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
STUNT! ⚡ Verblijf in Mill incl. ontbijt, een hoofdgerecht en toegang tot de BLUE Wellnessboot Mill

Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis. Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill is gelegen ten midden van een omgeving aan prachtige natuur. Ook ligt direct naast het hotel de unieke BLUE Wellnessboot Mill, welke onderdeel is van het hotel. Het heeft ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon. Huur een e-bike bij de receptie van het hotel en ontdek wat de Brabantse natuur allemaal te bieden heeft. Het zal je nog doen verbazen! Voor stedelijk vertier en een stukje cultuurhistorie kun je uitwijken naar de bruisende stad Nijmegen welke op nabije afstand van het hotel te vinden is. Of ga de grens over en verken een stukje van Duitsland. Wat je plannen ook zijn, het zal je aan niets ontbreken!

Wellness
dagen

STUNT! ⚡ Wellnesshotel in Mill incl. hoofdgerecht en toegang Wellnessboot

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill
Mill, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • Inclusief 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief 1x hoofdgerecht uit het Fletcher keuzemenu t.w.v. € 17,50 p.p.
  • 1 x toegang tot BLUE Wellnessboot Mill t.w.v. € 36,50 p.p.
  • Tip: ga shoppen in Nijmegen of Den Bosch
Tips tijdens je verblijf

Dit wordt een dag om nooit te vergeten! Het begint al bij de eerste indruk wanneer je naar de Wellnessboot toe wandelt. Het indrukwekkende 40 meter lange jacht met 4 verdiepingen wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig die samen zorgen voor een uniek plaatje. De bijzondere vormgeving van de Wellnessboot en natuurlijke omgeving zorgen voor maritieme sferen. Verspreid over de 4 verdiepingen vind je maar liefst 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten. Waan je in de wereld van luxe en ontspanning en ontdek de veelzijdigheid van de Wellnessboot. Naast de vele sauna- en wellnessfaciliteiten kun je bij de Wellnessboot ook culinair genieten.
Voor de toegang tot de BLUE Wellnessboot geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. Personen tussen de 16 en 18 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Let op: Het dragen van badkleding is niet toegestaan, er zijn bij de BLUE Wellnessboot geen speciale badkledingdagen.

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill
Hoogveldseweg 1,
Mill, Nederland
Kaart
Hoogveldseweg 1, Mill, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill is gelegen in het mooie landschap van Mill, een klein plaatsje waar je de Brabantse gastvrijheid nog kunt proeven. Alle comfortabele kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een luxe badkamer met douche en toilet. Tijdens je verblijf kun je helemaal tot rust komen.Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill biedt namelijk een uniek beauty- en wellness resort, de Wellnessboot. Deze boot bestaat uit 3 verdiepingen waar je tegen betaling onder andere een zwembad, diverse sauna’s, stoombaden en een whirlpool vindt. Wil je je liever inspannen? Het hotel beschikt ook over een fitnessruimte.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per reservering
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Heuvels Rijk van Nijmegen

Natuur & Parken
Groesbeekse Bos

Stel zelf routes samen via het wandelknooppuntennetwerk 'Wandelen Rijk van Nijmegen' of loop één van de prachtige routes, zoals 'Wandelroute Heumensoord', ‘N70 Wandelroute’.

Nijmegen

Bezienswaardigheden, Musea, Steden
Nijmegen

De historische stad heeft een rijk verleden. Dit kun je zien aan de mooie historische gebouwen in de binnenstad. Ga lekker winkelen of bezoek één van de vele bezienswaardigheden.

IJsbaan Triavium

Tours & activiteiten
Van Rosenburgweg 2

T/m 26 maart kunt u op deze ijsbaan schaatsen. In één van de drie horecalocaties kunt u na het schaatsen, onder het genot van een warm drankje, lekker opwarmen bij de haardvuur.

Het Afrikamuseum

Musea
Postweg 6

Dit museum geeft een beeld van de rijke traditie en cultuur in verschillende bevolkingsgroepen in Afrika door middel van kunst en gebruiksvoorwerpen.

Tivoli Amusementspark

Attractieparken
Oude Kleefsebaan 116

Gillen in de achtbaan, botsen in de botsauto's of ben je liever machinist? Het kan allemaal in Amusementspark Tivoli.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per reservering

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau