Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Winterzon
dagen

Rondreis door Caïro, Aswan en Luxor incl. vluchten en extra's

Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
8-daagse rondreis door Caïro, Aswan en Luxor incl. vluchten en extra's

Dit belooft een onvergetelijke rondreis door Egypte te worden. Vanaf Amsterdam vlieg je naar Caïro, hier staat de transfer al op je te wachten! Het vervoer inbegrepen en begeleid een Engelssprekend gids je tijdens deze fantastische reis. Het enige wat jij hoeft te doen is instappen, relaxen en natuurlijk je ogen uitkijken! Je zult tijdens deze reis de mooiste plekken van Egypte ontdekken en bewonderen. Van millennia-oude tempels tot grote piramides tot het Egyptisch museum. Eén ding is zeker: een vakantie om nooit te vergeten!

Winterzon
dagen

Rondreis door Caïro, Aswan en Luxor incl. vluchten en extra's

Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo, Giza, Egypte bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in een hotel in Caïro
  • 2 overnachtingen in een hotel in Aswan
  • 2 overnachtingen in een hotel in Luxor
  • Retourvlucht naar Caïro vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt(buffet)
  • Inclusief binnenlandse vluchten (Caïro – Aswan en Luxor – Caïro)
  • Inclusief alle benoemde tours in het reisschema en toegangsbewijzen
  • Inclusief vervoer met Engelssprekende gids
  • Inclusief twee flesjes mineraalwater per persoon tijdens een dagtrip
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1: aankomt Caïro
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel Movenpick Media City of gelijkwaardig incl. ontbijt

Vandaag gaat dan eindelijk je rondreis door Egypte beginnen! Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar Caïro. Hier staat de transfer al op je te wachten en breng je naar het hotel waar je de eerste nacht verblijf.

Dag 2: Caïro

Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt ben je er klaar voor om de omgeving te ontdekken! Je gids rijdt je vandaag naar Gizeh voor een bezoek aan een van de wonderen van de antieke wereld, namelijk de piramides van Gizeh en de sfinx. Vanaf hier ga je door naar het Egyptisch museum van Oudheden en bezoek je de citadel van Salah Eldin en de albasten moskee van Mohammad Ali. Je sluit de dag af bij de Khan El Khalili Bazaar.

Dag 3: Caïro - Aswan
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel Pyramisa Island Aswan of gelijkwaardig incl. ontbijt

Ook vandaag zal je de dag weer aftrappen met een lekker ontbijtje. Tijd om onvergetelijke herinneringen te maken! Je gaat met de transfer naar de binnenlandse luchthaven van Caïro voor de vlucht naar Aswan. Hier staat je gids alweer op je te wachten. Je brengt een bezoek aan de Hoge Dam, de Oude Dam en de Tempel van Philae. Na Aswan vaar je met een boottocht op de Nijl door Felucca rond de Aswan eilanden.

Dag 4: Aswan

Vandaag is een dag ter vrije besteding. Geniet van een heerlijk ontbijt in het hotel en laat alle indrukken van de afgelopen dagen even bezinken of boek optioneel een tour om de tempels van Abu Simbel te bezoeken. (deze tour is exclusief!)

Dag 5: Aswan - Luxor
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel Maritim Jolie Ville Luxor of gelijkwaardig incl. ontbijt

Na het ontbijt, check je uit in het hotel en reis je door naar Luxor. De gids zal onderweg een tussenstop maken om een bezoek te brengen aan de Edfu-tempel, de Kom Ombo-tempel en de Esna-tempel. Bij aankomt in Luxor check je in, in het hotel, waar je de aankomende twee nachten verblijft.

Dag 6: Luxor

Na een heerlijke nachtrust schuif je aan voor het ontbijt. Geniet van een lekkere bak koffie en maak je klaar voor een nieuwe dag! Je bezoekt vandaag de Westelijke Jordaanoever van Luxor: Vallei der Koningen, Hatshepsut-tempel en de Kolossen van Memnon. Rijd of zeil per motorboot terug naar de oostelijke oevers van Luxor. Breng hier een bezoek aan de tempels van Karnak en de tempel van Luxor.

Dag 7: Luxor - Cairo
Je verblijft de aankomende nacht in Hotel Movenpick Media City of gelijkwaardig incl. ontbijt

Na het ontbijt, check je uit in het hotel en brengt de transfer je naar de luchthaven van Luxor. Vanaf hier maak je een binnenlandse vlucht naar Cairo. De transfer brengt je naar het hotel waar je de laatste nacht tijdens deze rondreis zal verblijven.

Dag 8: Cairo - terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je fantastische reis door Egypte er alweer op. Hopelijk kijk je terug op een heerlijke reis, waar je een veel nieuwe indrukken hebt opgedaan. Na het ontbijt, check je uit in het hotel en brengt de transfer je naar de luchthaven van Cairo, vanaf hier vlieg je terug naar Amsterdam.

Let op: graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Cairo, Aswan en Luxor
Cairo Governorate,
Cairo, Egypte
Kaart
Cairo Governorate, Cairo, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ervaar de magie van Egypte tijdens een betoverende rondreis door Caïro, Aswan en Luxor, inclusief verblijf in luxe 4- of 5-hotels en een avontuurlijke reis per slaaptrein. Ontdek de eeuwenoude wonderen van de Grote Piramiden, de Tempel van Philae en de Tempels van Karnak, terwijl je geniet van het comfort en de gastvrijheid van de beste accommodaties. Laat je meeslepen door de geschiedenis en cultuur van dit fascinerende land tijdens een reis die je nog lang zult koesteren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Graag bij de reservering documentnummer/vervaldatum van het paspoort doorgeven

Voor een reis naar Egypte is een visum verplicht! Deze dien je zelf aan te vragen.
Dit kan via de volgende link:
https://https://visumbuitenland.nl/egypte.

Vraag het visum op tijd aan.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau