Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Voetbaldeals
dagen

Voetbalreis Paris Saint Germain incl. hotel, ontbijt en wedstrijdticket

Voetbalreis Paris Saint-Germain
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Ervaar een voetbalwedstrijd van Paris Saint Germain en verblijf 3 of 4 dagen in een hotel incl. ontbijt en wedstrijdticket

Gespring, gezing en gefluit en waan je in een zee van rood en blauw. Ofwel ervaar de hele voetbalsfeer tijdens deze onvergetelijke reis naar een voetbalwedstrijd van Paris Saint-Germain! Eén van de meest succesvolle clubs van Frankrijk. PSG zijn thuisstadion is Parc des Princes in Parijs en in deze prachtige stad verblijf je ook! Het is nog zo'n 10 km naar het stadion toe, maar het hotel zit vlakbij het metrostation Grand Boulevards waar je de metro naar het stadion kan pakken. Woon één van de wedstrijden bij en juich één van je favoriete spelers zoals Messi, Neymar of Mbappé toe!

Voetbaldeals
dagen

Voetbalreis Paris Saint Germain incl. hotel, ontbijt en wedstrijdticket

Voetbalreis Paris Saint-Germain
Parijs, Ile de France, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Tickets voor Paris Saint Germain (wedstrijd en categorie naar keuze)
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en het stadion
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
Wedstrijden en categorieën in het stadion

Wedstrijden en wedstrijddagen:

Afhankelijk van je gekozen vertrekdatum zal je één van onderstaande wedstrijden bijwonen:

04-02-2023: Paris Saint Germain – Toulouse FC
18-02-2023: Paris Saint Germain – Lille FC
04-03-2023: Paris Saint Germain – FC Nantes
01-04-2023: Paris Saint Germain – Olympique Lyonnais
13-05-2023: Paris Saint Germain – AC Ajaccio

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Voetbalreis Paris Saint-Germain
24 Rue du Commandant Guilbaud,
Parijs, Frankrijk
Kaart
24 Rue du Commandant Guilbaud, Parijs, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens je reis naar Parijs verblijf je in het Pax Hotel Opera Paris of een vergelijkbaar hotel. Vanaf het hotel is het ca. 10 km tot het stadion van Paris Saint-Germain. Het hotel ligt vlakbij het metrostation Cadet. Het hotel beschikt over een bar, receptie en lift. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, föhn, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Eiffeltoren

Bezienswaardigheden, Cultuur
5 Avenue Anatole France

Nummer 1 trekpleister is natuurlijk de Eiffeltoren, het symbool van Parijs. Met de lift is het mogelijk om te genieten van een uniek uitzicht over Parijs vanuit de Eiffeltoren.

Ladurée

Eten en drinken
75 Av. Des Champs-Élysées

Thee drinken met macarons bij Ladurée is een ervaring die je nooit meer vergeet. In een stijlvolle omgeving geniet je van de iconische zoetigheid in je favoriete smaak. Al is de Ispahan, een macarontaartje met rozensmaak, frambozen en lycheevulling, misschien nog wel lekkerder.

Restaurant La Palette in Parijs

Eten en drinken
43 Rue De Seine

Taylor Swift nam er een videoclip op, bekende schilders, Ernest Hemingway en voormalig president Jacques Chirac kwamen er graag. La Palette is de favoriet van vele en barst van de historie. Schuif aan voor een aperitief na een middag winkelen of kunst kijken in de buurt.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Parijs

Bezienswaardigheden, Steden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:
Houd er rekening mee dat de wedstrijddatum een voorlopige datum is en nog kan worden gewijzigd naar een dag ervoor of een dag erna. Deze wijzigingen kunnen op elk moment plaatsvinden tot enkele dagen voor de wedstrijd.
Het is aan de reiziger om de informatie over de definitieve wedstrijddatum te controleren (ongeveer 7 dagen voor het verblijf).

  • Tickets worden een aantal dagen voor de wedstrijd verstuurd via de e-mail
  • Je reist op eigen gelegenheid naar het hotel en stadion.
  • Bookunited/Traveldeal kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer de wedstrijd verplaatst wordt.
  • Tijden en dagen onder voorbehoud!
  • Hotelovernachting in Pax Hotel Opera Paris of vergelijkbaar.
  • De boeking kan niet meer worden geannuleerd.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk parkeerkosten van toepassing

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau