Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Kerstmarkten
dagen

Ontdek Londen in kerstsfeer incl. vlucht en ontbijt

Hampton by Hilton London Croydon
Croydon, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Geniet 3, 4 of 5 dagen in de in kerstsfeer gehulde wereldstad Londen incl. vlucht en ontbijt

It's Christmas time... In Londen vind je niet alleen stalletjes maar een heel spektakel met allerlei andere gezellige attracties zoals een ijsbaan, een circus, shows en een reuzenrad. Dit evenement wordt elk jaar gehouden in Hyde Park, het grootste park in het centrum van Londen: het Hyde Park Winter Wonderland. Uiteraard kun je ook Londen ingaan, verschillende historische attracties bezichtigen en uitgebreid shoppen bij Harrods of Selfridges. Vergeet ook niet om tijd te nemen voor een echte 'afternoon tea'.

Kerstmarkten
dagen

Ontdek Londen in kerstsfeer incl. vlucht en ontbijt

Hampton by Hilton London Croydon
Croydon, Londen, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht Londen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief ontbijt
  • Op 5 minuten afstand van het treinstation!
Hyde Park Winter Wonderland

Gelegen in het hart van Londen in Hyde Park voelt het alsof het al kerst is. Wat een feestelijke sfeer! Kom genieten van de winterse sferen in Winter Wonderland stijl. Met een breed scala aan attracties, activiteiten, entertainment, eten, drinken en nog veel meer, zul je je geen moment gaan vervelen. Wanneer de avond aanbreekt, wordt Hyde Park getransformeerd door duizenden sprankelende lichten, dus pak je glühwein of warme chocolademelk en maak je klaar om deel te nemen aan alle feestelijkheden!

IJs bar
Maak een uitstapje naar de 'coolste' bar van Winter Wonderland met een 80's Apres-ski thema en geniet van feestelijke cocktails. Stap binnen met rockende DJ beats in de ijsgrotten waar je tafel, stoelen en zelfs je glazen volledig uit ijs zijn gebeeldhouwd. Deze unieke pop-up ijs bar moet op een kille -10°C worden gehouden, maar er wordt voor een warme wintermantel en handschoenen gezorgd.

Zippos kerstcircus
Adembenemende lucht- en acrobatische magie kun je hier verwachten. Paul Winston zal het publiek vermaken met eindeloze capriolen en feel-food familieplezier. Stap uit de kou en nestel je in het Circus Megadome (de grootste tentstructuur in het Verenigd Koninkrijk) voor een onvergetelijke herinnering bij Winter Wonderland.

Schaatsen
Stap op de ijzers bij de grootste openluchtijsbaan van het Verenigd Koninkrijk. Ruil je schoenen in voor skates en geniet rond de charmante Victoriaanse muziektent in Hyde Park.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hampton by Hilton London Croydon
30 Dingwall Rd,
Croydon, Verenigd Koninkrijk
Kaart
30 Dingwall Rd, Croydon, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hampton by Hilton London Croydon ligt op minder dan 5 minuten lopen van het treinstation East Croydon. Er is een fitnessruimte, restaurant en een bar waar je kan genieten van een lekker drankje. Vanaf het nabijgelegen treinstation zijn het treinstation Londen Victoria en de London Bridge in 15 minuten te bereiken. De moderne kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv en thee- en koffiefaciliteiten. Ze bieden ook allemaal een kluisje, strijkfaciliteiten en een badkamer met douche, toilet en een föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Hoogtepunten

Big Ben

Bezienswaardigheden
Westminster

Omstreeks 1840 werd het enorme gebouw aangepast en verbouwd. Tevens heeft dit oord gediend als zetel van het parlement.

Towerbridge

Bezienswaardigheden
Tower Bridge Rd

De meest beroemde brug over de rivier de Theems is toch wel de 244 meter lange Tower Bridge van Londen. Vooral ‘s avonds als de lichten aan gaan is het een plaatje om te zien.

The Londen Eye

Bezienswaardigheden
Lambeth

The Londen Eye is een reusachtig reuzenrad met maar liefst 32 glazen gondels.

Buckingham Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur
Londen

Bij Buckingham Palace kunt u de wisseling van de wacht zien. Deze ceremonie wordt ook wel 'Guard Montage' genoemd.

The Tower of London

Bezienswaardigheden
St Katharine's & Wapping

The Tower of Londen is één van de beroemdste bouwwerken ter wereld. Bewonder hier de kroonjuwelen.

Londen

Steden
Londen

Londen is een wereldstad met vele bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, The London Eye, de Westminster Abbey, de grote warenhuizen, rode dubbeldekkers en de zwarte taxi's.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau