Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Winterzon
dagen

All-inclusive winterzon vakantie naar Hurghada incl. vlucht en transfer

Protel Grand Seas Hotel
Hurghada, Hurghada, Egypte bekijk op kaart
Geniet van een 6-, 8-, 11- of 15-daagse all-inclusive winterzonvakantie naar Hurghada incl. vlucht en transfer

Er nog even lekker tussenuit aankomende winter en de zon opzoeken, dat is wat het 4*-Protel Grand Seas Hotel in Hurghada te bieden heeft. Tijdens je verblijf maak je gebruik van het all-inclusive arrangement, waardoor je dag in, dag uit zorgeloos kunt genieten. De badplaats Hurghada is een prachtige bestemming gelegen in Egypte. Vanaf het hotel loop je dan ook direct de zandstranden op met kristalhelder water van de Rode Zee. Hurghada is met het oude gedeelte Dahar precies wat je je ervan voorstelde, een levendige Arabische plek met markten, nauwe straatjes en heerlijke geuren. In de modernere wijk Sakkala is het eveneens goed toeven. Ervaar de Egyptische nachten optimaal: 's nachts sterrenkijken met de bedoeïenen, 's ochtends vroeg de zon zien opkomen tijdens een rit te paard. Duik de Rode Zee in en ga op zoek naar prachtige koraalriffen en vissen. Maar vergeet tussen alle activiteiten niet af en toe 'gewoon' te relaxen bij het luxe zwembad. Wat een land, Egypte!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Winterzon
dagen

All-inclusive winterzon vakantie naar Hurghada incl. vlucht en transfer

Protel Grand Seas Hotel
Hurghada, Hurghada, Egypte bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Hurghada vanaf luchthaven Amsterdam
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet ( 7.00 – 10.30)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 15.00)
  • Dagelijks dinerbuffet (18.30 – 22.30)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 00.00 uur)
  • Hoge kinderkortingen t/m 12 jaar!
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is direct gelegen aan het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de Abdul Moneim Riad Moskee
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips voor jouw verblijf

Abdul Moneim Riad Moskee
Dit is de belangrijkste moskee van de badplaats, gebouwd aan het begin van de jaren zeventig in klassieke islamitische architectuur. De witte Moskee laat zien dat je toch echt in Egypte bent. Je ziet de minaretten al van ver, een paar keer per dag klinkt hier de oproep tot gebed. De koepels, bogen en gangen zijn versierd met verfijnd houtsnijwerk. Je kunt de ‘Grote Moskee’ buiten de gebedsdiensten gratis bezoeken, maar een donatie wordt wel op prijs gesteld. Vrouwen worden geacht hun hoofd te bedekken.

Boottocht naar Giftun Island
Giftun Island staat ook wel bekend als 'Paradise Island'. Als je er bent dan weet je wel waarom. Geniet hier van mooie witte zandstranden, zwem door het kristalheldere water en bewonder al snorkelend de prachtige koraalriffen. Plof neer in de schaduw van de parasols of palmbladeren en geniet van het mooie uitzicht. Je kunt hier komen met de boot, deze tocht duurt ongeveer 45 minuten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Protel Grand Seas Hotel
14 El-Nasr, St, Hurghada,
Hurghada, Egypte
Kaart
14 El-Nasr, St, Hurghada, Hurghada, Egypte
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Protels Grand Seas Resort ligt net buiten Hurghada en direct aan het prachtige zandstrand van de Rode Zee. Tijdens een verblijf geniet je van de luxe en stijl die het resort en de omgeving te bieden hebben. Het 4*-hotel biedt daarnaast een zwembad, wellnesscentrum en meerdere kinder- en sportfaciliteiten. De kamers van Protels Grand Seas Resort zijn voorzien van balkon of terras met zitje airconditioning, televisie, telefoon, kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:
Voor een reis naar Egypte heb je een visum nodig! Deze dien je zelf aan te vragen. Dit kan via de volgende link:
https://https://visumbuitenland.nl/egypte.

Vraag het visum op tijd aan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau