Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Autovakanties
dagen

Verblijf in in een appartement in de Toscaanse heuvels

Residence Antico Borgo I Cancelli
Palazzuolo sul Senio, Florence, Italië bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van het Toscaanse landschap en verblijf in een appartement

Palazzuolo Sul Senio, prachtig gelegen in de Apennijnen, is een super-schattige gemeente in het noordoosten van Toscane. Hier, om precies te zijn in Residence Antico Borgo I Cancelli, is het verleidelijk om hele dagen onderuit te liggen aan het zwembad, maar de omgeving schreeuwt om diverse uitstapjes. Alleen al de natuur is een lust voor alle zintuigen met haar bossen, glooiende heuvels en bergtoppen. Informeer bij de receptie naar wandelingen en fietstochten. Je bevindt je tevens precies tussen twee steden die belangrijk zijn voor de rijke en beroemde Italiaanse historie. Studentenstad Bologna is het pasta-walhalla op aarde, waar temidden van indrukwekkende (ook scheve) torens en prachtige pleinen op elke straathoek dagverse pasta gemaakt wordt. Tip: vraag niet naar spaghetti bolognese (die bestaat hier niet), maar naar de tagliatelle al ragù bolognese. In Firenze (Florence) laaf je je eveneens aan de pracht en praal van de eeuwenoude architectuur, lokale lekkernijen en typisch Italiaanse gemoedelijkheid. Formule 1-liefhebbers zetten koers naar het circuit van Imola, voetballiefhebbers bezoeken een iconisch Serie A-stadion. Kom erachter dat een heerlijke espresso, zeker in de dorpjes, zelden meer dan een euro kost. Bestel je een lokaal wijntje of een versgetapte Moretti, dan krijg je er bijna altijd wat te knabbelen bij. Wat een land, wat een genot!

Autovakanties
dagen

Verblijf in in een appartement in de Toscaanse heuvels

Residence Antico Borgo I Cancelli
Palazzuolo sul Senio, Florence, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bed- en badlinnen per week
  • Verblijf hoog in de Apennijnen
  • Ideale omgeving voor mooie wandeltochten
  • Gratis gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Gratis toegang tot het zwembad met parasol en ligstoelen tussen 21.05 en 17.09.2022
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Tip: breng een bezoek aan Ravenna (ca. 78 km) of Florence (ca. 75 km)
Tip voor tijdens je verblijf

Florence (ca. 75km.)
Florence is de hoofdstad van Toscane en één van de meest kunstzinnige steden van de Italiaanse regio. Je komt ogen te kort om hier alles te zien. De stad staat vooral bekend om het historische centrum. Bezoek tientallen bezienswaardigheden zoals o.a. de Cattedrale di Santa Maria del Fiore en het Piazza della Signoria. Loop in de stad uiteraard over de Ponte Vecchio, de oudste brug van de stad. Voor een culinair avontuur kun je op pad gaan in Florence en de vele restaurants en bars opzoeken en heerlijke genieten van Italiaanse keuken. Met liefde maken de Toscanen een heerlijk gerecht voor je klaar!

Residence Antico Borgo I Cancelli
Località I Cancelli,
Palazzuolo sul Senio, Italië
Kaart
Località I Cancelli, Palazzuolo sul Senio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Residence Antico Borgo I Cancelli is gelegen op een schitterende plek op een Toscaanse locatie in hartje Italië. Residence Antico Borgo I Cancelli is gelegen op een heuvel en biedt je een waanzinnig uitzicht over het heuvellandschap en de groene omgeving. Residence Antico Borgo I Cancelli is voorzien van een tuin met een terras en een buitenzwembad met ligstoelen en parasols. De appartementen zijn voorzien van een flatscreen-tv, een slaapkamer, een ingerichte kitchenette met een koelkast, een kookplaat. De badkamer is uitgerust met een douche een wastafel en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 50,00 per verblijf (alleen kleine huisdieren toegestaan)
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Televisie
  • Douche
  • Toilet
Hoogtepunten

Galleria dell'Accademia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Ricasoli 60, Firenze

Als je in Florence bent, is er geen ontkomen aan dat je David by Michelangelo moet bezoeken! In Galleria dell'Accademia staat de echte, op Piazza della Signoria staat een replica.

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je bij aankomst in het hotel te betalen: - Toeristenbelasting € 4,90 p.p.p.n.

  • Waarborgsom: € 150,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hier gebruik van wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:
- Kinderbedje € 30,00 per week.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 50,00 per verblijf (alleen kleine huisdieren toegestaan)

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau