Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Overnachting + belevenis
dagen

Concertticket Helene Fischer in München incl. vlucht en ontbijt

Hotel Hölzer Bräu
Ebersberg, München, Duitsland bekijk op kaart
Genieten van een concert van Helene Fischer incl. vlucht, hotel voor 3 dagen en ontbijt

Wil jij mee zingen met de bekende hits van Helene Fischer? Dan is dit je kans! Stap in het vliegtuig en woon een concert bij van Helene Fischer in München! Met meer dan 17 miljoen verkochte platen is Helene Fischer één van de meest succesvolle zangeressen in Europa! De laatste jaren is de musicus erin geslaagd de stoffige Schlager muziek een moderne draai te geven. Geniet van de show en zing de bekende hits mee zoals "Atemlos" en "Despacito". Gelukkig is er ook nog tijd om München te verkennen. Een bezoek aan München laat zich goed combineren met de tientallen bezienswaardigheden, lekker shoppen en genieten van de typische Beierse gerechten. Dit wordt een trip om nooit meer te vergeten!

Je verblijft 2 nachten in Hotel Hölzer Bräu of in Ibis München Airport Süd.

Let op! Deze deal is boekbaar t/m 15 juli!

Overnachting + belevenis
dagen

Concertticket Helene Fischer in München incl. vlucht en ontbijt

Hotel Hölzer Bräu
Ebersberg, München, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen in Hotel Hölzer Bräu of in Ibis München Airport Süd
  • Retourvlucht naar München vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief tribunetickets voor Helene Fischer in München op 20-08-2022 t.w.v. €199,99
  • 35 autominuten verwijderd van München!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Allianz stadion van FC Bayern München!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Hölzer Bräu
Sieghartstraße 1,
Ebersberg, Duitsland
Kaart
Sieghartstraße 1, Ebersberg, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in Hotel Hölzer Bräu of in het Ibis München Airport Süd.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Englischen Garten

Natuur & Parken
Munich

Eén van ‘s werelds grootste en uitgebreide stadsparken ligt hier in München. Dit is de Englischen Garten (Engelse tuin). Vele beelden, bossen, bomen en waterpartijen geven dit park een bijzonder rustgevende uitstraling.

Munich Residenz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Residenzstraße

De Munich Residenz is de voormalige koninklijke paleis van de Beierse monarchen van het Huis Wittelsbach in het centrum van de stad München , Duitsland. De Residenz is de grootste stad paleis in Duitsland

München

Steden
Altstadt

München is de derde stad van Duitsland en de hoofdstad van de deelstaat Beieren. Bij veel toeristen is München bekend vanwege het Oktoberfest. Maar je vindt er ook vele musea en je kunt er uitstekend winkelen.

Marienplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur
Marienplatz

Marienplatz is een centraal plein in het centrum van de stad München , Duitsland . Het is het belangrijkste plein van de stad sinds 1158.

Odeonsplatz

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Odeonspl

De Odeonsplatz is een plein te München. Het plein is in 1827 genoemd naar de concertzaal Odeon die Ludwig I van Beieren aan de zuidwestelijke zijde deed bouwen. Op het plein staat ook zijn ruiterstandbeeld. Onder het plein bevindt zich een belangrijk metrostation: knooppunt van U-Bahn lijnen 3, 4, 5 en 6

Frauenkirche München

Bezienswaardigheden
Frauenplatz 12

Met zijn forse afmetingen van 109 meter aan lengte, 40 meter breedte en 99 meter hoogte is de Frauenkirche met recht de grootste kerk van München te noemen. Opvallend is dat de kerk grotendeels uit rode baksteen is opgetrokken.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Op aanvraag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau