Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Fletcher Specials
dagen

Verblijf nabij Alkmaar en het strand incl. 2-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Heiloo, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
3 dagen nabij kaasstad Alkmaar en Egmond aan Zee incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is gelegen in een afwisselende omgeving in het dorpje Heiloo. De omgeving van het hotel is zeer geschikt voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten, zeker tijdens het bollenseizoen. Bezoek tijdens je verblijf de Beverwijkse Bazaar of ga een dagje naar Kaasstad Alkmaar. Bewonder hier het monumentale Waaggebouw op het Waagplein of breng een bezoek aan de gezellige kaasmarkt. Even lekker uitwaaien? Binnen 15 minuten rijden sta je op het strand van Egmond aan Zee. Geniet hier van een lekker verkoelend drankje op één van de gezellige terrassen aan de boulevard.

Fletcher Specials
dagen

Verblijf nabij Alkmaar en het strand incl. 2-gangendiner

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Heiloo, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet t.w.v. € 13,50 p.p.p.d.
  • 1 x 2-gangendiner t.w.v. € 34,50 p.p.
  • Gelegen midden in een groene omgeving
  • Het hotel beschikt over een overdekte fietsenstalling
  • Mogelijkheid fietsen te huren bij het hotel (tegen betaling)
  • Hotel beoordeeld met een 7,8 op Zoover
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek het Kaasmuseum in Alkmaar of ga naar het strand
Tips voor tijdens je verblijf

Ontdek het gezellige Egmond aan Zee
Wie van gezelligheid houdt, bezoekt Egmond aan Zee. Wat Egmond aan Zee zo leuk maakt? Egmond is een gemoedelijk dorp met een lange geschiedenis die overal in Egmond terug is te zien en het dorp een authentiek karakter geeft. Zie de bootjes op de parkeerplaatsen, de kleine eeuwenoude vissershuisjes, het voormalige Zeemanshuis, de vuurtoren, de smalle straatjes… Dit gecombineerd met de vele leuke, kleine en iets grotere winkels in de Voorstraat, restaurants, strandpaviljoens en ijssalons, maken Egmond tot een gezellig, sfeervol en bovenal gemoedelijk dorp. Of je nu wilt eten in een kleine bistro, een Italiaans restaurant, een strandpaviljoen met fantastisch uitzicht op zee of bij een gemoedelijk grandcafé: Egmond heeft het allemaal. Veel van de Egmondse winkels zijn overigens zeven dagen per week open. En na het winkelen strijk je neer op een van de gezellige (verwarmde) terrassen.

Bollenvelden
Sneeuwklokjes, hyacinten, krokussen, blauwe druifjes, tulpen, narcissen… In het voorjaar staan ze volop in bloei in Egmond. Wist je dat er in Nederland jaarlijks maar liefst 1,6 miljard tulpen worden geteeld? Daarmee is de tulp een van onze belangrijkste exportproducten. In Egmond kun je volop genieten van eindeloze velden tulpen en heel veel andere voorjaarsbloeiers! Dus stap op de (elektrische) fiets of wandel door de polder en geniet met volle teugen van de soms overweldigende geuren en kleuren. Ook met de auto is de omgeving prima te verkennen.

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo
Kennemerstraatweg 425,
Heiloo, Nederland
Kaart
Kennemerstraatweg 425, Heiloo, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo is een goede keuze voor als je er even tussen uit wilt. Alle kamers beschikken o.a. over een televisie met pay-tv, telefoon en balkon of terras. Tevens heeft elke kamer zijn eigen badkamer met een goed ligbad, douche en toilet. Begin elke dag met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en maak zelf de keuze of je een goed vullende lunch en-/of culinair diner met verse producten van Hollandse bodem wilt in het hotel-restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Nee
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Nee
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Sauna van Egmond

Spa en Wellness
Van Egmondstraat 4

Kom heerlijk vertoeven in Sauna van Egmond. Deze sauna beschikt onder andere over een pepermuntsauna, infraroodsauna, meknes sauna, kleurentherapie sauna, een Turks stoombad, verwarmd zwembad met bronwater en een whirlpool.

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Natuur & Parken
Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Het Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het steeds verrassende duingebied, van landgoederen langs de buitenrand, via woeste duinen naar het Noordzeestrand, is het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten.

Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau