Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Minicruise
dagen

Luxe minicruise over de Middellandse Zee o.b.v. volpension en incl. vlucht

MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Ontdek Genua en Barcelona tijdens een 4-daagse luxe mini cruise over de Middellandse Zee o.b.v. volpension en incl. vlucht

Verblijf 4 dagen op de Middellandse Zee met de MSC Grandiosa. Vanuit de haven van Barcelona begint je reis en ga je de stad Genua in Italië bezoeken. Het cruiseschip is van moderne faciliteiten voorzien, waardoor je je tijdens je verblijf op de cruise niet hoeft te vervelen. Zo kun je gaan bowlen bij de bowlingbaan, naar de bioscoop, aquapark, maar ook relaxen in een van de wellnessfaciliteiten. Op culinair gebied heeft deze rederij veel te bieden, naast de traditionele restaurants met à la carte maaltijden en het buffetrestaurant, hebben de schepen diverse specialiteitenrestaurants (tegen betaling).

Minicruise
dagen

Luxe minicruise over de Middellandse Zee o.b.v. volpension en incl. vlucht

MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Barcelona - Cruise Terminal, Barcelona, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Retourvlucht Barcelona vanaf Luchthaven Amsterdam
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (incl. aantal keer een galadiner)
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief service charge
  • Tip: bezoek in Genua het paleis Palazzo Reale
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst in Barcelona, Spanje
Het schip vertrekt om 14.00 uur vanuit Barcelona

Je begint de dag met aankomst op de luchthaven van Barcelona. Vanaf hier begint je unieke reis. Je reist op eigen gelegenheid naar de cruisehaven, waar je cruise dan echt gaat beginnen! Het schip vertrekt om 14.00 uur uit Barcelona. Je hebt dan de rest van de middag en avond om het schip te ontdekken en te genieten van de vele faciliteiten aan boord.

Dag 2: Genua, Italië
Het schip komt aan om 10.00 uur en vertrekt om 21.00 uur

Om 10.00 uur wordt de haven van Genua ingevaren. Je hebt de hele dag om deze prachtige Italiaanse stad en omgeving te verkennen. Genua heeft één van de mooiste kusten van Europa. Verder is het een stad met een historisch centrum, waardoor je veel gebouwen kunt bewonderen uit de middeleeuwse tijd, 16e- en 17e-eeuw. Zo is een bezoek aan een van de paleizen zeker niet te missen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het paleis Palazzo Reale. Je hebt voldoende tijd, dus strijk ook even neer op een heerlijk terras en geniet met je drankje van de prachtige uitzichten en de heerlijke Italiaanse maaltijden. Om 21.00 uur vertrekt het schip weer naar de volgende bestemming.

Dag 3: Op zee
Deze dag zal je op het schip spenderen. Zo kun je vandaag optimaal gebruik maken van alle faciliteiten. Met een bowlingbaan, een theater en meerdere zwembaden aan boord zul je je niet snel vervelen! Ook de mogelijkheden op culinair gebied zijn eindeloos. Je hoeft geen dag in hetzelfde restaurant te eten!

Dag 4: Barcelona, Spanje
Het schip komt aan om 07.00 uur in Barcelona

Om 07.00 uur wordt er weer aangemeerd in Barcelona. Hier zit je prachtige reis op de cruise er helaas weer op. Vandaag vlieg je weer terug naar Amsterdam! Afhankelijk van je terugvlucht is het mogelijk om de prachtige stad Barcelona nog op eigen gelegenheid te verkennen. Een bezoek aan de Sagrada Familia mag dan natuurlijk niet ontbreken!

Het vaarschema en de ligtijden zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
MSC Grandiosa - afvaart Barcelona
Portal de la Pau 6,
Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
Kaart
Portal de la Pau 6, Barcelona - Cruise Terminal, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De MSC Grandiosa vaart sinds november 2019 voor MSC Cruises. Het is het derde schip uit de Meraviglia generatie. Het schip biedt ruimte voor iets meer dan 6.000 passagiers verdeeld over 19 dekken. De MSC Grandiosa is een modern en elegant, Italiaans schip en bij uitstek geschikt voor families. Dit komt mede door de vele faciliteiten zoals, de 4 zwembaden met Aquapark glijbanen, een prachtige promenade met winkels en gigantische LED-scherm, een bioscoop, Aurea-spa met sauna, fitnesscentrum, klimparcours en een Sportplex met F1-simulator. Daarnaast vermaken de kinderen zich ook bij de kidsclub of met de Nintendo Experience. Tijdens je reis krijg je een restaurant toegewezen voor de gehele cruise. Je kunt daarnaast kiezen voor een buffet (incl. in de prijs) of voor de specialiteitenrestaurants (excl. in de prijs). De specialiteitenrestaurant zijn o.a.: Steakhouse Butchers, Cut Asian Market met sushibar en het Teppanyaki restaurant.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Speelkamer
  • Wellnessfaciliteiten
  • Lounge
  • Casino
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Bubbelbad
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Bioscoop
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP: VERPLICHTE MSC Covid-19 Protection Plan verzekering:

Het is verplicht een verzekeringspolis te hebben die, vanaf het moment dat de Pakketreis is bevestigd tot het einde van de Pakketreis, Covid 19-gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëringskosten, quarantaine, medische hulp en aanverwante kosten, evenals ziekenhuisopname dekt. Passagiers zullen bij het inschepen worden gevraagd om bewijs van hun verzekeringspolis te overleggen om de details van de verzekeraar, de verzekerde bedragen en de volledige details van de COVID-19-verzekeringsdekking te verifiëren. Passagiers die deze documentatie niet overleggen, zullen de toegang tot het schip worden geweigerd. Deze verzekering is via MSC Cruises af te sluiten voor € 25,00 per persoon tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Je kunt hiervoor contact opnemen met ons service center.

Let op: - Hutten zijn alleen voor 2-persoonsbezetting! Het is helaas niet mogelijk een hut met 1 persoon te bezetten. - Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren - Uitchecken is aansluitend aan aankomst schip in ontschepingshaven - Je bent te allen tijd zelf verantwoordelijk voor de juiste documenten

Vereist voor inscheping - Een moleculaire of antigeentest afnemen binnen 48 uur voor het vertrek van het schip (niet vereist voor gasten jonger dan 2 jaar) - Volledig gevaccineerd zijn (d.w.z. minimaal 14 dagen voor vertrek van het schip volledig gevaccineerd zijn, geaccepteerde vaccins: Pfizer, Modena, AstraZeneca, Johnson & Johnson) - In de afgelopen zes maanden hersteld zijn van COVID-19.

Bij inscheping - In de cruiseterminal ondergaan alle gasten, zowel gevaccineerd als niet-gevaccineerd, een COVID-19-test voordat ze aan boord gaan.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau