Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Eindhoven bij Van der Valk

Van der Valk Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Van der Valk Hotel Eindhoven

Toffe street art, bijzondere ijsco's, gaven boetiekjes en vintage winkels, op inspiratietour op Strijp-S waar je ogen en oren te kort komt, cocktails drinken op een spectaculaire rooftop bar. Dat is Eindhoven in een notendop. Een veelzijdige stad met een uitgebreide selectie van hotspots, highlights, evenementen en andere activiteiten. Ook Down Town Gourmet Market is de moeite van een bezoek waard. Een overdekte foodhal met verschillende stands met vers bereide internationale gerechten. Niet alleen shop- en cultuurliefhebbers komen aan hun trekken in deze stad, maar ook voor sportievelingen is er genoeg te ondernemen. Wat dacht je van een fietstocht langs het Roosengaarde Van Gogh pad? Vooral in het donker een ware beleving. Dankzij lichtgevende steentjes kun je op dit fietspad De Sterrennacht van Van Gogh bewonderen. Een prachtig stuk natuur vind je in Genneper Parken waar zich ook het prehistorisch dorp in het Eindhovens Museum bevindt. Kom genieten in deze hippe en veelzijdige stad!

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Eindhoven bij Van der Valk

Van der Valk Hotel Eindhoven
Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
De mooiste natuur vind je in Noord-Brabant

Brabant is de enige provincie met maar liefst 4 Nationale Parken. Je kunt hier genieten van alle rust en ruimte. Combineer de stad met prachtige groene natuur. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor prachtige wandel- en fietsroutes. Je kunt hier ook zelf je route plannen via het knooppuntennetwerk. Struin door de Brabantse Sahara en over zandheuvels in de Loonse en Drunense duinen. Vaar langs wilgenvloedbossen, maak een kano tocht of fiets langs weides vol watervogels in De Biesbosch. Voor een wandeling in het bos en langs de vele vennen, bezoek je de Oisterwijkse bossen. Wandel door afwisselende landschappen van veenmoerassen, weide vlaktes, en open heide in Nationaal Park De Groote Peel. Sluit je wandeling af in De Peelkiosk voor een lunch of een kopje koffie of thee.

Van der Valk Hotel Eindhoven
Aalsterweg 322, Stratum,
Eindhoven, Nederland
Kaart
Aalsterweg 322, Stratum, Eindhoven, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De ruim opgezette hotelkamers van Van der Valk Hotel Eindhoven beschikken over airconditioning, een televisie en een badkamer met een bad/douche en een toilet. Voor het diner kun je terecht in drie verrassende restaurants; een à la carte restaurant, een buffetrestaurant (geopend op vrijdag en zaterdag) en de hotelbar. De hotelbar heeft een uitgebreide kaart met sushi, steaks en burgers. Het casino is dagelijks geopend. Als hotelgast heb gratis toegang tot het verwarmde binnenzwembad. Het hele hotel is bovendien voorzien van gratis Wi-Fi en er is gratis parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Mindervalidekamers
Ja, op aanvraag
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Van Abbemuseum

Musea
Bilderdijklaan 10

Het Van Abbemuseum is een museum voor moderne en hedendaagse kunst in het centrum van Eindhoven. Het museum werd in 1936 geopend.

Bottle Distillery

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Wijngaard / bierbrouwerij
Bleekweg 1

Bottle Distillery bereidt op kleinschalige en ambachtelijke wijze bierbrand, gin, likeuren en wodka. Je kunt hier terecht voor een rondleiding, workshop of een proeverij.

Sint-Catharinakerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kerkstraat 1

De Sint-Catharinakerk is een rooms-katholieke kerk gelegen aan het Catharinaplein. Het opvallendste kenmerk van de kerk zijn de twee 73 meter hoge torens, de David-toren en de Maria-toren.

De Blob

Shoppen
Nieuwe Emmasingel 12

Misschien wel het toonbeeld van Eindhoven. Midden op het '18 Septemberplein' staat dit futuristische gebouw. Het doet dienst als toegang tot het winkelcentrum 'De Admirant'.

Strijp S

Wijken
Strijp-S

Het voormalige Philipsterrein met verschillende historische gebouwen is omgevormd tot creatieve stad. Voorheen stond het bekend als ‘verboden stad’ en was het terrein enkel toegankelijk voor Philips medewerkers. Je vindt er nu o.a. hippe winkels, luxe lofts en diverse werkplekken.

Bakkerijmuseum de Grenswachter

Musea
Kapellerweg 15

Dit museum wordt ook wel het gezelligste museum in de Kempen genoemd. In de oude bakkerij wordt door bakkers nog ambachtelijk gebakken met gestookte ovens met takkenbossen.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Mindervalidekamers

Ja, op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau