Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Steden dichtbij
dagen

Overnachten in 4*-hotel in Bussum

NH Bussum Jan Tabak
Bussum, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in 4*-hotel Jan Tabak in Bussum nabij Amsterdam

Het hotel NH Bussum Jan Tabak is gelegen in het hart van de groenrijke regio 't Gooi, ongeveer 20 minuten rijden van Amsterdam. Vanuit hier kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken en er zijn verschillende beroemde en koninklijke residenties in de buurt. Daarnaast zijn de steden Amsterdam, Amersfoort en Utrecht op vele manieren gemakkelijk te bereiken. Dit is dan ook de ideale uitvalsbasis om het Amsterdam Light festival te bezoeken.

Steden dichtbij
dagen

Overnachten in 4*-hotel in Bussum

NH Bussum Jan Tabak
Bussum, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
NH Bussum Jan Tabak
Amersfoortsestraatweg 27,
Bussum, Nederland
Kaart
Amersfoortsestraatweg 27, Bussum, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterren NH Bussum Jan Tabak is gelegen in het Gooise Bussum, dat bekend staat als de 'achtertuin' van Amsterdam. Alle kamers van het hotel hebben een charmante uitstraling en zijn standaard voorzien van airconditioning, kluisje, telefoon, flatscreen-televisie, minibar en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Het moderne restaurant serveert hoogwaardige maaltijden die geïnspireerd zijn op de mediterrane keuken, met hier en daar internationale invloeden. Alle delicatessen en dessert zijn huisgemaakt. Bij mooi weer kun je genieten van een drankje op het terras.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

City Mall Almere

Shoppen
Schutterstraat 6

City Mall Almere is een winkelcentrum midden in het stadshart van Almere. U vindt hier ruim 120 winkels en horecagelegenheden.

Paleis Soestdijk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Amsterdamsestraatweg 1

Neem een kijkje in één van de mooiste paleizen. De route voer je vooral door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers.

Spakenburg-Bunschoten

Cultuur, Steden
Spakenburg-Bunschoten

Spakenburg-Bunschoten is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. De historische bebouwing, de restanten van de Zuiderzeecultuur en oude boerderijen zorgen voor een aantrekkelijke omgeving.

Spakenburg

Steden
Spakenburg

Spakenburg is een voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee. Bezoek hier het Visserijmuseum.

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.89 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau