Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in een luxe design hotel in Rotterdam

Mainport Design Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in het luxe Mainport Design Hotel in Rotterdam

Mainport Design Hotel is een luxe design hotel met een unieke ligging in het centrum van Rotterdam, aan de oevers van de Maas. Het hotel heeft alle facetten in huis om je een onvergetelijke ervaring te bieden. Zo kun je eindeloos ontspannen in Spa Heaven, op de 8e verdieping van het hotel. Hier kom je bij in de Finse panoram sauna, het Turkse stoombad, douches met scrubs of de hammam. De toegang is gratis voor hotelgasten. De verwennerij wordt compleet met een heerlijke massage, een lichaamspakking of een gezichtsmassage (wel vooraf reserveren). Voor sportievelingen ligt naast het wellness centre Life Fitness. Het restaurant Down Under is de ideale plek voor een culinaire avond die kan worden afgesloten in de cocktailbar 'On the Rocks' met terras aan het water. Verder beschikt het hotel over butler service, valet parking en gratis WiFi. In de kamers van Mainport Design Hotel kom je helemaal tot rust met de heerlijke wellness faciliteiten. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, gratis WiFi, flatscreen televisie, airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten, bureau, zitje en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn.

Het centrum van Rotterdam ligt op 250 meter lopen van Mainport Design Hotel, een wandeling van ongeveer 5 minuten. In deze sprankelende stad vind je een perfecte mix van winkels, restaurants, musea en bezienswaardigheden. Enkele hoogtepunten zijn de opmerkelijke kubuswoningen, foodwalhalla de Markthallen, Museum Boijmans Van Beuningen, een rondvaart door de indrukwekkende havens, de Euromast en de winkelstraat 'Koopgoot'. De bij het hotel gelegen wijk Kop van Zuid is ook zeker de moeite waard dankzij de gevarieerde architectuur, hippe restaurants en interessante musea. Deze wijk is te bereiken via de Erasmusbrug, één van de architectonische hoogstandjes van de stad.

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in een luxe design hotel in Rotterdam

Mainport Design Hotel
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Mainport Design Hotel
Leuvehaven 77,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Leuvehaven 77, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In hartje Rotterdam ligt het meest luxe en moderne hotel van de stad. Het 5*- Mainport ligt aan de oevers van de Maas en heeft een adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam. Iedere kamer en suite brengt een nieuwe ervaring en is voorzien van een sauna en/of Whirlpool! Het hotel beschikt over een grote wellness club "Spa Heaven" op de 8e verdieping met o.a. een Finse panoramasauna en diverse massages en behandelingen. Voor een sfeervol diner kun je terecht in restaurant Down Under waar de heerlijkste gerechten geserveerd worden. Geniet van een cocktail in cocktailbar On The Rocks met een fenomenaal uitzicht op het water.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 39,50 per 24 uur
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Bubbelbad
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 39,50 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau