Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Boek een stijlvolle kamer vlakbij het strand van Zandvoort

Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Amsterdam Beach Hotel Zandvoort

Luxe stijlvolle hotelkamers, gelegen op slechts honderd meter van het strand en het gezellige Zandvoortse centrum om de hoek? Dan moet je bij het Amsterdam Beach Hotel zijn! Hier maak je de mooiste strandwandelingen en geniet je van schitterende zonsondergangen. Langs het strand vind je hippe strandtenten. Deze zijn ideaal om gewoon lekker te relaxen of even bij te komen van een rondje hardlopen, een wandeling door de duinen of een dagje zwemmen. Het hotel ligt op loopafstand van het treinstation en ademt een relaxte sfeer uit. Geniet van een heerlijk ontbijtje in de lounge of op het terras. Dit mag je zelf bij elkaar scharrelen bij het ontbijtbuffet. Op het terras is het overigens de gehele dag goed vertoeven! In de gezellige hotelbar serveren ze in de avond allerhande lekkere hapjes en drankjes. Heb je geen zin om van je kamer af te komen? Bestel dan wat lekkers bij de roomservice. Wil je het dorp verkennen? Dan hoef je nooit lang te zoeken, want je loopt hier direct de winkelstraat in. Voor de gezellige cafeetjes, het romantische dorpsplein en de vele boetiekjes kun je gerust een middagje uittrekken. Ook is het leuk om een bezoek te brengen aan het Zandvoortse Museum en het Juttersmuseum. Verder is een kijkje nemen bij het befaamde racecircuit ook zeker de moeite waard. Hou je ervan om een gokje te wagen? Dan kun je kijken of je geluk hebt bij het Holland Casino. Dat ligt tegenover het hotel.

Hotelovernachtingen
dagen

Boek een stijlvolle kamer vlakbij het strand van Zandvoort

Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
Zandvoort, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Amsterdam Beach Hotel Zandvoort
Badhuisplein 2-4,
Zandvoort, Nederland
Kaart
Badhuisplein 2-4, Zandvoort, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een steenworp afstand van het strand en om de hoek van het gezellige centrum van Zandvoort vind je het Amsterdam Beach Hotel Zandvoort. Dit comfortabele hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een relaxte sfeer. De kamers zijn voorzien van een heerlijk boxpring of twinbed, een zitje, bureau, flatscreen en koelkast. Dankzij het air control systeem blijft je kamer tijdens je verblijf heerlijk op de gewenste temperatuur. De gastvrije receptie staat graag voor je klaar bij het helpen van bijvoorbeeld het boeken van een dagtrip of uitje. In de hotelbar kun je even bijkomen onder het genot van een drankje en een hapje om de dag nog eens lekker door te nemen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Geen eigen parkeergelegenheid, openbaar parkeren
Parkeerkosten
Tegen betaling
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 19,50 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 19,50 per dag

Parkeren

Geen eigen parkeergelegenheid, openbaar parkeren

Parkeerkosten

Tegen betaling

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau