Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf in Scharendijke in Zeeland incl. ontbijt

Resort Land en Zee
Scharendijke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in Scharendijke in Zeeland incl. ontbijt

Resort Land en Zee is gelegen in Scharendijke op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Het hotel ligt op één van de mooiste plekjes van Zeeland, op slechts enkele 100 meter van het Grevelingenmeer en direct aan de duinen. De omgeving van het resort doet de naam eer aan, je bevindt je bij de overgang van de duinen naar het Noordzeestrand. Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen, van de rust en de natuur genieten. Bovendien bereik je binnen enkele minuten het Grevelingenmeer waar ook vaak zeehonden worden gespot. Van zeilen tot surfen, van vissen tot zwemmen - het kan er allemaal. Het mag duidelijk zijn dat je tijdens een verblijf op Resort Land en Zee hoe dan ook helemaal op adem komt.

Aan of nabij de kust
dagen

Verblijf in Scharendijke in Zeeland incl. ontbijt

Resort Land en Zee
Scharendijke, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks inclusief ontbijt
  • Het resort is direct gelegen aan de duinen
  • Resort op Zoover beoordeeld met een 9,3!
  • Tip: maak een prachtige wandeling door de duinen
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 11 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

Renesse
Weinig dorpen liggen zo mooi als Renesse. Vlakbij de duinen en bijzondere natuurgebieden. En meer dan 17 kilometer schoon, breed strand. Het is dan ook logisch dat het een populaire vakantiebestemming is. Je kunt je in en rond Renesse prima een dagje vermaken. Lekker wandelen, naar strand of een terrasje pakken. En dan is er ook nog volop vermaak voor de kinderen

Zeehonden spotten
Zeehonden spotten is heel makkelijk in de buurt van Renesse. Vanaf twee uur vóór, tot twee uur na eb, zijn ze eigenlijk altijd wel te zien op de zandbanken bij het strand van Renesse. Neem de strandovergang bij de Jan van Renesseweg en je zit gelijk goed. Neem een verrekijker mee. Dan kun je de zeehonden goed op afstand spotten. Maar vergeet ook niet om dichtbij te kijken. Soms komt er een nieuwsgierige zeehond naar de kust op verkenningstocht. Tip: je kunt ook zeehonden en bruinvissen spotten tijdens een boottocht over de Oosterschelde.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 11 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Resort Land en Zee
Rampweg 28,
Scharendijke, Nederland
Kaart
Rampweg 28, Scharendijke, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Resort Land en Zee is gelegen in Scharendijke in Zeeland direct bij de Noordzee. Vanaf het resort loop je direct over de duinen heen en kun je direct genieten van een prachtige omgeving. Het hotel is onderdeel van een resort met onder andere een restaurant en camping en beschikt over 32 kamers. De kamers zijn modern ingericht met 2 boxspring bedden met daarop een 2-persoons topmatras, extra kussens, bureautje met een stoel, föhn, gratis Wi-Fi en een eigen badkamer die uitgerust met een bad en/of douche en wastafel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09:00 - 20:00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau