Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Citiez Hotel Amsterdam

Dit buitengewoon leuke budgethotel vind je op het Osdorpplein, het gezellige centrum van de wijk Nieuw-West. Het staat midden in een modern winkelcentrum dat zich tot een ware hotspot ontwikkelt. Dit is onder andere te danken aan de unieke ligging aan de Sloterplas en de vele trendy eettentjes. De rustieke omgeving biedt je volop mogelijkheden om heerlijk te winkelen, te ontspannen en te eten. Theater- en congrescentrum De Meervaart en de hippe markthal WestMarket liggen op loopafstand. Je vindt hier kortom een unieke mix van cultuurbeleving, internationale culinaire verrassingen en meer dan 150 leuke winkels. Elke kamer in het hotel heeft een unieke en tijdloze stadslook. Er is een informele hotelbar waar je kunt genieten van een prachtig ontbijtbuffet met verse lokale producten. Je vindt hier bovendien een ‘eetwinkel’ met allerlei snelle en gezonde gerechten. De locatie is goed bereikbaar, zowel per auto als openbaar vervoer. Je reist razendsnel naar de Amsterdamse binnenstad en Schiphol. Tijdens een bezoek aan het centrum is er voor iedereen wat te beleven. Belangrijke hoogtepunten zijn bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis en de Heineken Experience. Geniet van de Hollandse gezelligheid in de uitgaanscentra het Leidseplein en het Rembrandtplein. Maak een stadswandeling of ontdek de stad per fiets. Tot slot kun je hier naar hartenlust shoppen. Elke winkelstraat heeft z’n unieke charmes. Ga bijvoorbeeld lekker los in de bruisende Kalverstraat, de chique P.C. Hooftstraat of de hippe Negen Straatjes.

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Citiez Hotel Amsterdam
Osdorpplein 372 A,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Osdorpplein 372 A, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Citiez is een tof, kleurrijk en creatief hotel dat net buiten het centrum van Amsterdam is gelegen in winkelcentrum Osdorpplein. De tramhalte ligt vlakbij je hotel zodat je makkelijk naar het centrum kunt komen. Iedere kamer heeft een unieke stadslook. Je vindt er alles wat je nodig hebt maar geen "onnodige franje"! De kamers hebben een eigen badkamer, kluis, interactieve smart TV, airconditioning en gratis WiFi. Het design van het hotel komt samen met de stad en haar mensen en bieden de luxe van een verblijf in een gloednieuw hotel geïnspireerd door bekende en onbekende steden. In het Alldaycafé worden heerlijke gerechtjes en dranken geserveerd uit de eigen eetwinkel en zetten de toon met lokale smaken en nieuwe, trendy en verse producten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Bar
Ja
Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag geopend

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 12.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau