Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Terneuzen

Churchill Hotel Terneuzen
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Churchill Hotel Terneuzen

Churchill Hotel Terneuzen is schitterend gelegen aan de Westerschelde en vlakbij het centrum van Terneuzen. De mooie Zeeuws-Vlaamse stranden liggen op ongeveer een half uurtje rijden van Terneuzen. Ook de Belgische cultuursteden Antwerpen, Gent en Brugge zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Het hotel beschikt over een klein zwembad en een sauna. Terneuzen is de derde haven van Nederland. Vanaf de Scheldeboulevard zit je op de eerste rang wanneer de indrukwekkende zeeschepen langs komen varen. In het sfeervolle centrum van Terneuzen kun je prima winkelen en slenteren langs de diverse markten. Een tochtje over het eiland is zeker de moeite waard. Zeeuws-Vlaanderen kent bijvoorbeeld prachtige duinengebieden en brede stranden.

Hotelovernachtingen
dagen

Overnachten in Terneuzen

Churchill Hotel Terneuzen
Terneuzen, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Churchill Hotel Terneuzen
Churchilllaan 700,
Terneuzen, Nederland
Kaart
Churchilllaan 700, Terneuzen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Churchill Hotel in Terneuzen is een charmant en comfortabel hotel prachtig gelegen aan de dijk van de Westerschelde. In het restaurant van Churchill Hotel kan je genieten van heerlijke gerechten bereid met verse en lokale ingrediënten. Naast het restaurant is er ook een gezellige bar waar je kunt ontspannen met een drankje na een drukke dag. Verder is er een verwarmd binnenzwembad, een sauna en gratis parkeergelegenheid. Elke kamer is voorzien van moderne voorzieningen, zoals airconditioning, een flatscreen-tv, gratis Wi-Fi en een eigen badkamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Terneuzen

Steden
Noordstraat 65

Terneuzen heeft een autovrij centrum waar u diverse winkels en uitgaansmogelijkheden vindt. De grootste attractie van deze havenstad is het Portaal van Vlaanderen. Hier kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de zeesluis waar imposante zeeschepen gebruik van maken.

Stichting Schoolmuseum 'Schooltijd'

Musea
Nieuwstraat 2-4

De collectie van het Schoolmuseum in Terneuzen biedt een groot assortiment aan voorwerpen welke direct of indirect met school en opvoeding te maken hebben. De collectie van het museum word regelmatig vernieuwd waardoor de collectie zeer goed tot z'n recht komt.

Snowbase Terneuzen

Recreatie en spellen
Zeelandlaan 3

De skibaan in Terneuzen is 365 dagen per jaar geopend. Op de skibaan geniet je het hele jaar door van verse sneeuw, moderne skiliften en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. Een unieke activiteit voor het ultieme wintersport gevoel!

Valkeniershof

Dierentuinen en aquaria, Outdooractiviteiten
Klakbaan 5

Houdt u van vogels? Hier kunt u een echte valkenier spelen. Beoefen deze eeuwenoude jachtmethode.

Fruitteeltmuseum

Musea
Annie Mg Schmidtsingel 1

Ga door de geschiedenis van fruit en fruitteelt tijdens een bezoekje aan dit unieke museum. Van luiken tot een werkende veilingklok en van kijkkasten tot authentiek gereedschap, je vindt het hier! Het fruitteeltmuseum is een beleving voor jong en oud.

Stroomtrein Goes

Musea
Albert Plesmanweg 23

Ga op reis met een historische stroomtrein naar oude dorpjes! Tijdens deze rit kunt u ontspannen en genieten van een prachtige omgeving.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau