Al 25 jaar vertrouwd voor al jouw boekingen
Meer dan 5 miljoen boekers gingen je voor
Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in Helvoirt, in de natuur van Noord-Brabant tussen Tilburg en Den Bosch

Guldenberg Hotel (FOUTIEF)
Helvoirt, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Verblijf in Guldenberg Hotel in de natuur van Noord-Brabant

Guldenberg Hotel & Brasserie ligt in Helvoirt, in een bosrijke omgeving, grenzend aan de Loonse en Drunense duinen, tussen Den Bosch en Tilburg. Het hotel beschikt over een restaurant/brasserie met groot terras, bar, lounge met open haard, gratis Wi-Fi, fietsverhuur, sauna, fitness- en sportfaciliteiten en gratis parkeergelegenheid. Gasten van Guldenberg Hotel & Brasserie kunnen dagelijks genieten van een ontbijtbuffet in de eetzaal. Ook heeft u de mogelijkheid om te lunchen en/of dineren in de brasserie. Voor diegenen die erop uit gaan heeft het hotel verpakte lunchpakketjes beschikbaar. De kamers van Guldenberg Hotel & Brasserie zijn voorzien van een telefoon, televisie, wekservice en een badkamer met douche en toilet. Een föhn en kluis zijn beschikbaar bij de receptie. De meeste kamers hebben uitzicht op het bos. In de omgeving van Guldenberg Hotel & Brasserie kun je heerlijk genieten van de natuur en er zijn volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Een bezoek aan De Efteling, gelegen op 15 kilometer afstand, waar genoeg te beleven is voor jong en oud, mag ook zeker niet ontbreken. In het levendige centrum van Den Bosch slenter je door smalle straatjes met mooie winkels en boetieks. Geniet‚ 's avonds van een drankje of een diner in de brasserie van het hotel of in een van de talloze cafés of goede restaurants in de omgeving.

Hotelovernachtingen
2, 3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Overnachten in Helvoirt, in de natuur van Noord-Brabant tussen Tilburg en Den Bosch

Guldenberg Hotel (FOUTIEF)
Helvoirt, Noord-Brabant, Nederland bekijk op kaart
Guldenberg Hotel (FOUTIEF)
Guldenberg 12,
Helvoirt, Nederland
Kaart
Guldenberg 12, Helvoirt, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis parkeren beschikbaar bij het hotel
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Nationaal Monument Kamp Vught

Bezienswaardigheden, Musea
Lunettenlaan 600

Nationaal Monument Kamp Vught is een herdenkingsplaats met museum over het concentratiekamp Kamp Vught dat daar in de Tweede Wereldoorlog gevestigd was.

N.P. De Loonse en Drunense Duinen

Natuur & Parken
De Loonse En Drunense Duinen

N.P. De Loonse en Drunense Duinen wordt ook wel de Brabantse sahara genoemd. Geniet hier van grote zandvlaktes, heide en bossen.

Ontdekhoek Den Bosch

Recreatie en spellen
Onderwijsboulevard 3

De Ontdekhoek is zeer leuk voor de kinderen. Ze kunnen hier de hele dag proefjes doen en ontdekken zo de leukste dingen!

Varen op de Binnendieze

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Sint Janssingel

Je bezoek aan 's-Hertogenbosch is niet compleet zonder een mooie vaarroute over de gracht, de Binnendieze. Je vaart langs de mooiste plekjes van de stad!

Stedelijk Museum 's Hertogenbosch

Bezienswaardigheden, Musea
De Mortel 4

Dit museum is te vinden in het centrum van de stad. Bewonder hier beeldende kunst en design. Het is een zeer levendig museum met een collectie van keramiek en sieraden.

Het Noordbrabants Museum

Bezienswaardigheden, Musea
Verwersstraat 41

Hier kom je alles te weten over de cultuur en geschiedenis van Noord-Brabant. De Romeinse archeologie, de Zuid-Nederlandse schilderkunst en eigentijdse kunst en design.

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis parkeren beschikbaar bij het hotel

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro Weekendjeweg.nl Cadeau Card Kortingsbon Bungalows.nl Cadeau Card Weekendjeweg.be Cadeaukaart Duurzaam Hotel Cadeaucard YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart WinkelCheque DE Cadeaukaart Reis Cadeau